Eneba COM
 
 

Pokémon: Let's Go Eevee

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pokémon: Let's Go Eevee is een remake van een ander Pokémon-spel dat in 1998 werd uitgebracht, Pokémon Yellow. Het spel volgt je avonturen als Pokémon trainer. Je begint met één wilde Eevee die Professor Oak voor je vangt en reist door de Kanto-regio om de strijd aan te gaan met andere wilde Pokémon en trainers. Pokémon: Let's Go Eevee is een RPG-avontuur waarin je een beroemde Pokémon-trainer wilt worden.



    Om je doel te bereiken, moet je andere Pokémon vangen en trainen om een team te vormen waarmee je de acht Gym Leaders en de Elite Four kunt verslaan. Natuurlijk zal Team Rocket ook proberen je reis te verstoren. In dit spel verschijnen wilde Pokémon op de kaart in plaats van in willekeurige ontmoetingen, dus is het veel gemakkelijker om de Pokémon te vinden die je wilt.



    Pokémon: Let's Go Eevee is ontworpen om gebruik te maken van de mogelijkheden van de Nintendo Switch, en het ondersteunt ook de Poké Ball Plus. Het ondersteunt ook coöperatieve multiplayer, dus je kunt het plezier delen met een vriend. Elk van jullie heeft slechts één Joy-Con nodig om het spel te spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pokémon Let's Go Eevee

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Pokémon: Let's Go Eevee

    Reccaman
    Reccaman
    5 feb. 2024 12:43on dlcompare.fr
    Sa reste une pokemon. Super jeux pour la nostalgis et faire découvrir pokemon a nos enfant ^^
    Het blijft een pokemon. Geweldig spel voor nostalgie en om pokemon te ontdekken aan onze kinderen ^^
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief