Instant Gaming EU
 
 

Halo Infinite lanceert Fracture: Tenrai Event

Halo Infinite lanceert Fracture: Tenrai Event

Halo Infinite blijft de top van het nieuws met de lancering van hun eerste evenement, Fracture: Tenrai, afgelopen 23 november. Dit evenement duurt slechts één week, maar maak je geen zorgen als je het mist of niet het hele ding kunt voltooien; het zal "nog vijf keer" terugkomen gedurende Halo Infinite's Season 1. 
Bekijk nu de launch trailer. 

 

 

De Fracture: Tenrai event pass is gratis voor alle bezitters van Halo Infinite en staat los van de basic en premium passes. Het evenement duurt van 23 november tot en met 30 november. 

Wat zijn de Fracture: Tenrai Event beloningen? 

Voor het grijpen tijdens het evenement zijn stukken van de Yoroi Armor set, die is gebaseerd op middeleeuwse samurai armor, en verschillende andere cosmetica. Hier zijn de meeste goodies die je tijdens het evenement kunt vrijspelen: 

 

  • Yoroi Legendary Armor Core - Level 5
  • Gatekeeper Shoulder Pads - Level 10 en 15
  • Sol Devil Weapon Coating voor het Assault Rifle - Level 20
  • Whispered Sky Weapon Coatings voor de Sidekick, en Battle Rifle - Level 24, en 28
  • Yokai Helm - Level 25
  • Swordsman's Belt Legendary Utility - Level 30
  • Emblemen om je armor, wapens en Spartan ID aan te passen
  • 6 Challenge Swaps en 10 XP Grants

 

Merk op dat je niet alles in de eerste keer kunt krijgen, aangezien 343 Games een wekelijkse progressie limiet heeft ingesteld. Je zult terug moeten komen op andere runs om alles vrij te spelen. De trage progressie van de battle passes en dit eerste evenement hebben veel Halo-spelers bekritiseerd als een vervelend aspect van een anders zo geweldige game.

 

 

Kijk uit naar meer evenementaankondigingen wanneer de volledige game op 8 december wordt gelanceerd. Als je de game nog niet hebt, hoef je al het plezier niet te missen. Bekijk de beste prijzen voor Halo Infinite

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief