Instant Gaming EU
 
 

Halo Infinite Multiplayer Is Hier

Halo Infinite Multiplayer Is Hier

Verrassing, Spartanen! Na aanvankelijk een lancering op 8 december te hebben aangekondigd, is het Halo Infinite Multiplayer onderdeel nu live en beschikbaar om te spelen. Het mooiste van alles is dat het gratis is! Bekijk nu de aankondiging van de trailer.

 

 

Een smash hit

Voor de lezers die bleven om dit artikel af te maken, zijn hier een paar stukjes interessant nieuws. 

De multiplayer release valt samen met de 20e verjaardag van Halo: Combat Evolved's eerste lancering. Microsoft kondigde de verrassende lancering van de multiplayer component aan tijdens hun jubileum stream, en die zorgde al snel voor een vlaag van downloads.

Ondanks dat Halo Infinite Multiplayer nog maar een paar uur uit is, breekt het records en is het nu al de meest succesvolle Xbox Game Studios uitgave in de geschiedenis. Volgens SteamDB zijn er tot nu toe meer dan 200k gelijktijdige gebruikers geregistreerd, waarmee het eerdere recordhouders Halo: The Master Chief Collection (161k) en Forza Horizon 5 (81k) verslaat. 

Niko Partners's Daniel Ahmad weegt mee over het succes:

 

 

Het spel wordt zo massaal gedownload dat de Steam servers moeite hebben het bij te houden. Hoewel Steam nog net niet bezweken is van de spanning, zijn de downloads vertraagd, met spelers die klagen dat het dagen kan duren voor ze het 23.7 GB pakket hebben gedownload.  

Spartaanse Academie

Ondanks dat Halo Infinite Multiplayer nog in de bètafase verkeert, sport het al zijn functies en spelmodi. Bovendien gaat de Battle Pass en elke progressie die nu gemaakt wordt, over naar de volledige release. Er zit zelfs een in-game tutorial bij, genaamd Halo Infinite: Spartan Academy. Bekijk de gameplay video zorg van IGN:

 

 

Tot nu toe zijn de reacties op het Multiplayer onderdeel overwegend extatisch, waarbij spelers de gameplay bejubelen als een terugkeer naar vorm en de vervroegde release een "geniale zet" die een aanzienlijke hype opbouwt voor de officiële lancering van het spel op 8 december. 

Als je dat nog niet gedaan hebt, kun je beginnen met het downloaden van Halo Infinite's Multiplayer onderdeel en ons vertellen wat je ervan vindt. Kijk ook eens naar de beste prijzen om Halo Infinite te pre-orderen in onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Halo Infinite
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : 343 Industries
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 december 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief