Destiny 2: Lightfall + Annual Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topwinkels

    Dit DLC-pakket voor Bungie's iconische MMORPG met actieavonturen bevat de volledige Lightfall-uitbreiding en andere goodies om je ervaring in Destiny 2 naar een hoger niveau te tillen. Verdedig een geheime stad op Neptunus tegen de aanval van de troepen van het Schaduwlegioen en speel nieuwe subklassen voor je personages vrij door de krachten van de duisternis in te zetten met het Strand. Ontdek nieuwe loopvormen en verbeter je mobiliteit op ongekende manieren. Dompel jezelf onder in een nieuw hoofdstuk van een epische campagne en vecht om het heelal te redden van naderend onheil.



    De jaarpas bevat ook 4 Rahools Secret Stash-leveringen, elk met 1 cosmetisch accessoire, 2 Ascendant Alloys, 3 Ascendant Shards, 1 Exotic Cipher en 5 Upgrade Modules. Je krijgt ook direct toegang tot het Quicksilver Storm Exotic wapen en de Season Passes voor Seizoen 20, 21, 22 en 23.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Destiny 2

    Beste prijzen voor Destiny 2 Lightfall + Annual Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     
    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 11 verkoper(s) die 2 DRM-systeem(en) ondersteunen: Xbox Live, Steam op 3 platform(en) - PC, XboxOne, Xbox Series X. Het spel biedt 1 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 28 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Destiny 2: Lightfall + Annual Pass

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief