Age of Empires IV gesloten bèta begint morgen

Age of Empires IV gesloten bèta begint morgen

Toen het voor het eerst werd aangekondigd op Gamescom 2017 wekte Age of Empires IV veel verwachting, en slaagde erin de aandacht te trekken van de fans van de serie, die er al lang op zaten te wachten. Het moet gezegd dat, hoewel het over het algemeen door de spelers gewaardeerd werd, het laatste tot nu toe verschenen deel in de serie, Age of Empires III, beoordeeld werd als te verschillend van de eerste twee spellen in de serie, en sommige fans teleurstelde.

Ditmaal wil Relic ervoor zorgen dat Age of Empires IV niet op eenzelfde soort ontvangst stuit. De laatste paar maanden is veel informatie over het spel onthuld, waaronder enkele van de verschillende beschavingen die de spelers ter beschikking zullen staan. Er zullen er in totaal acht zijn, waaronder de Mongolen, de Engelsen, de Chinezen, het Delhi Sultanaat, en nog twee die op de E3 werden onthuld, de Fransen en de Abbasiden. Er zijn nog twee nieuwe beschavingen te ontdekken en we zouden daarover moeten horen vóór de verschijningsdatum, die ook op de E3 werd onthuld: Age of Empires IV lanceert op 28 oktober. 

 


Terwijl we wachten op de ontdekking van de laatste twee facties van het spel, geven een paar nieuwe video's ons een overzicht van de Abbasidische beschaving en de werking van de zeeslagen. 

Parallel daaraan kunnen spelers die ingeschreven zijn in het Age Insiders programma vanaf morgen meedoen aan de Age of Empires IV gesloten bèta, als ze het geluk hebben uitgekozen te worden, natuurlijk. Doe geen moeite om je in te schrijven voor de gesloten bèta terwijl je dit artikel leest, de uitnodigingsprocedure eindigde gisteren, dus als je er geen ontvangen hebt, heb je deze keer pech. Er is nog geen andere bèta fase, gesloten of open, aangekondigd, maar het is niet onmogelijk dat Relic nog een testfase organiseert vóór de release.

In elk geval verschijnt Age of Empires IV op 28 oktober op de PC via Microsoft, Steam, en Xbox Game Pass.

 

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief