You are here
We also support
 
 
 
 

Age Of Empires 4 multiplayer is onthuld

Age Of Empires 4 multiplayer is onthuld
NEWS 21 sep. 2021 15:00

De terugkeer van een van de populairste real-time strategie franchises komt dichterbij. De aanstaande lancering van Age of Empires IV wordt hoog verwacht door spelers over de hele wereld, die ondergedompeld willen worden in de spannende gevechten die de serie tot een favoriet van de fans maakten. Hoewel er sinds de eerste Age of Empires veel RTS spellen verschenen zijn, hebben de spellen in de serie altijd een unieke smaak gehad. Hun mix van geschiedenis en strategische gameplay heeft de spelers vanaf het begin geboeid, maar de lancering van Age of Empires III in 2005 heeft de fans te lang op meer laten wachten. 

Age of Empires IV komt aan dat wachten een eind maken met nieuwe graphics en gameplay features die de franchise zullen opfrissen. De technische stresstest die onlangs plaatsvond was genoeg om de hype over het spel te doen stijgen, en een nieuwe video die Microsoft publiceerde laat ons nog dieper in het spel duiken met een volledige multiplayer wedstrijd. 

 

 

Age of Empires IV releasedatum

Age of Empires IV zal vier verschillende campagnes bevatten, gebaseerd op het leven van een historische figuur, die meer dan 35 missies zullen beslaan. Daarbuiten zal het zwaartepunt van het spel liggen bij de multiplayer gevechten. Spelers zullen kunnen kiezen uit verschillende historische rijken, waaronder Engelsen, Mongolen, Chinezen, Delhi Sultanaat, Abbasidische Dynastie, Fransen, het Heilige Roomse Rijk, en Rus. Elk van hen heeft verschillende eenheden en gebouwen, en je zult hun gebruik in real-time gevechten onder de knie moeten krijgen en hun sterke punten moeten uitbuiten om je tegenstanders te overtreffen.

De release van Age of Empires IV is gepland voor 28 oktober 2021. Het zal verkrijgbaar zijn op de PC, en je kunt nu al prijzen vergelijken om Age of Empires IV goedkoop te kopen op onze website.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief