Eneba COM
 
 

Armored Core VI beschermt zichzelf tegen piraten

Armored Core VI beschermt zichzelf tegen piraten

Beslissen welk spel je deze zomer gaat spelen wordt nog moeilijker met de aanstaande release van Armored Core VI: Vuren van Rubicon. Na het succes van Remnant 2 en Baldur's Gate III ziet de mecha actiegame van FromSoftware er veelbelovend genoeg uit om de strijd aan te gaan met andere hits die dit jaar uitkomen voor een plekje in je bibliotheek met videogames. We kregen onlangs de kans om een uitgebreide gameplayvideo te bekijken die wat licht werpt op de spelmechanieken, en het ziet er absoluut indrukwekkend uit.

 

 

Dubbele bescherming

Het oppervlak van Rubicon 3 verkennen terwijl je verschillende opdrachten uitvoert zal geen gemakkelijke taak zijn, maar de meerdere wapenconfiguraties van je gepantserde kern zorgen ervoor dat je je aan elke mogelijke situatie kunt aanpassen. Ontwikkelaar FromSoftware lijkt besloten te hebben om hetzelfde te doen voor de release van het spel en het heeft een goede barrière tegen piraten opgezet. Armored Core VI: Fires of Rubicon zal niet één, maar twee anti-cheat DRM's bevatten. Maak je geen zorgen, geen van hen is Denuvo. In plaats van de controversiële anti-cheatsoftware hebben de makers van Bloodborne gekozen voor Arxan en Easy Anti-Cheat om het spel en zijn gebruikers te beschermen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de invloed die twee verschillende DRM's kunnen hebben op de prestaties van je computer tijdens het spelen van Armored Core VI: Fires of Rubicon, zolang je voldoet aan de systeemvereisten van het spel op de PC. Natuurlijk hoeven degenen die op PlayStation- en Xbox-consoles spelen niet eens te overwegen om hun hardware te upgraden om het spel te kunnen spelen.

Als je bereid bent om je onder te dompelen in een futuristische wereld waarin bedrijven vechten om de controle over een onschatbare bron met de hulp van krachtige gigantische robots, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Armored Core VI: Fires of Rubicon te bemachtigen voor de release op 24 augustus.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief