Hier zijn de systeemeisen om Armored Core VI op PC te spelen

Hier zijn de systeemeisen om Armored Core VI op PC te spelen

Degenen die FromSofrtware alleen kenden van het werk aan Dark Souls waren blij verrast toen ze ontdekten dat de studio ook een lang verhaal heeft van het maken van spannende actie-Mecha-games. De aankondiging van Armored Core VI: Fires of Rubicon opende een nieuw universum voor veel spelers door de exponentiële toename van de populariteit van de ontwikkelstudio. De onthulling van het spel iets later diende als een bevestiging van de expertise van de studio, omdat het liet zien dat de aankomende mecha-game net zo spannend en uniek kan zijn als Elden Ring. Natuurlijk is Armored Core VI: Fires of Rubicon geen futuristische versie van Elden Ring met gigantische robots, maar de gevechten in het spel zijn net zo spannend als dynamisch, zo niet dynamischer.

 

 

Nu het spel over nauwelijks drie weken uitkomt, moet er wat informatie worden gedeeld met de community, vooral met pc-spelers, want zij moeten weten wat voor systeem ze nodig hebben om het spel te kunnen spelen. FromSoftware heeft de systeemeisen onthuld om Armored Core VI: Fires of Rubicon op de PC te spelen en ze zijn minder veeleisend dan je zou denken na het zien van de laatste gameplay onthulling.

Armored Core VI PC Systeemeisen

Minimaal:

  • OS: Windows 10 64-bit
  • CPU: Intel Core I5 8600K of AMD Ryzen 3 3300X
  • RAM: 12GB
  • GPU: Nvidia GTX 960, AMD Radeon RX 480 of Intel Arc A380
  • Opslag: 65 GB

Over het geheel genomen zijn de vereisten gemakkelijk te beheren, maar ze zullen niet de beste prestaties opleveren. We moeten nog even wachten tot de ontwikkelaar de aanbevolen vereisten bekendmaakt, maar je hebt nu een algemeen idee van de minimale hardware die nodig is om Armored Core VI: Fires of Rubicon op je computer te draaien.

De release van het spel staat gepland voor 24 augustus op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals om een Armored Core VI: Fires of Rubicon CD key te kopen en op de lanceringsdag te beginnen met spelen, zijn al beschikbaar via onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief