BG PPC IG EN
 
 

Armored Core VI: Fires of Rubicon toont 13 minuten spannende gameplay

Armored Core VI: Fires of Rubicon toont 13 minuten spannende gameplay

Er bestaat geen twijfel over de populariteit van FromSoftware als ontwikkelaar dankzij het uitstekende werk van de studio met Bloodborne, Dark Souls en Elden Ring. Hoewel dit in het begin invloed kan hebben gehad op de mate van aandacht die Armored Core VI: Fires of Rubicon krijgt in het Westen, hoe meer we over het spel weten, hoe enthousiaster we erover zijn. Het spel biedt een spannend avontuur in een toekomst waarin bedrijven vechten om de controle over een unieke en krachtige bron: het Koraal. Je kruipt in de huid van een onafhankelijke huurling die een gepantserde kern bestuurt, een enorme mecha die is uitgerust met krachtige wapens.

Zeer dynamische gevechten in de kern

FromSoftware onthulde onlangs enkele details over het verhaal met de Armored Core VI: Fires of Rubicon verhaaltrailer, maar nu heeft de ontwikkelaar de fans een diepgaande blik gegeven op veel van de gamefuncties via een nieuwe video met 13 minuten gameplay. In de video kun je 621 bekijken terwijl hij verschillende missies uitvoert op Rubicon 3 met zijn AC, die een verbazingwekkende wendbaarheid en indrukwekkende vuurkracht laat zien.

 

 

In Armored Core VI: Fires of Rubicon kun je je AC aanpassen met verschillende onderdelen en maximaal vier wapens, één aan elke arm en één aan elke schouder. Zoals je in de video kunt zien, moet je vertrouwen op je mobiliteit om allerlei inkomende projectielen te ontwijken, wat leidt tot extreem dynamische gevechten waarin je gebruik moet maken van de gelaagde opzet van de scenario's om te overleven.

Over het geheel genomen ziet Armored Core VI: Fires of Rubicon er indrukwekkend uit en verschilt het enorm van andere spellen van de Japanse studio, maar het is een ervaring waarbij je overlevingsvermogen nauw verbonden is met je vaardigheden, net als in Souls-achtige spellen.

We zullen tot 25 augustus moeten wachten om de game te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S, maar je kunt de beste prijzen bekijken om een Armored Core VI: Fires of Rubicon te kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief