Eneba COM
 
 

Hier is de Armored Core VI: Vuren van Rubicon lanceringstrailer

Hier is de Armored Core VI: Vuren van Rubicon lanceringstrailer

Ontwikkelaar FromSoftware heeft veel moeite gedaan om een ervaring te creëren die veel verschilt van zijn laatste werk. Op papier zou Armored Core VI: Fires of Rubicon niets te maken hebben met Elden Ring, maar degenen die ervaring hebben met de laatste zullen zich waarschijnlijk realiseren dat het gevechtssysteem in beide games bepaalde overeenkomsten vertoont. Beide titels bevatten spannende actiegevechten en vereisen dat je altijd alert bent om vijandelijke aanvallen te ontwijken. Of je nu een krijger bent gekleed in zware bepantsering of de piloot van een krachtige mecha met indrukwekkende vuurkracht, je hebt recht op een van de beste ervaringen in het genre. Dat is waar FromSoftware goed in is, en daarom kijken zoveel spelers reikhalzend uit naar de release van Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Rubicon 3 wacht op je

Vechten om de controle over een waardevolle bron als huurling-piloot van een pantserkern is niet voor doetjes, want het vereist uitstekende reflexen, tactisch inzicht en snelle reactietijden. Je kunt een idee krijgen van hoe moeilijk het zal zijn om te overleven terwijl je ondergedompeld bent in zo'n episch avontuur door de Armored Core VI: Fires of Rubicon.

De video toont een zeer aantrekkelijke combinatie van cinematics uit het verhaal en gameplaybeelden die fans van FromSoftware's games niet onverschillig zullen laten en laat zien dat de studio geen rivaal heeft als het gaat om het creëren van intense actiegevechtservaringen, ongeacht het scenario.

 

 

Armored Core VI: Fires of Rubicon verschijnt volgende week vrijdag op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Bekijk de systeemvereisten om het spel op pc te spelen en gebruik onze prijsvergelijker om je Armored Core VI: Fires of Rubicon CD key nu al voor de beste prijs aan te schaffen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief