Eneba COM
 
 

Armored Core VI is zojuist makkelijker gemaakt

Armored Core VI is zojuist makkelijker gemaakt

FromSoftware staat er niet om bekend dat het zijn spellen makkelijk maakt en Armored Core VI volgt dat patroon. De hoge moeilijkheidsgraad van een spel waarin spelers altijd alert moeten zijn om inkomende projectielen te ontwijken en op topsnelheid door gelaagde scenario's moeten manoeuvreren terwijl ze hun cores besturen, is niet voor iedereen weggelegd. Armored Core VI: Fires of Rubicon kan voor sommige spelers overweldigend aanvoelen, vooral voor degenen die niet gewend zijn aan dit soort spellen. Gelukkig lijkt FromSoftware het spel iets gemakkelijker te hebben gemaakt met de eerste grote patch voor het spel.

Belangrijke veranderingen

Patch 1.02 introduceert een reeks bugfixes en balanswijzigingen in Armored Core VI: Fires of Rubicon. De algehele ervaring blijft geweldig na deze veranderingen, want het spel bevatte niet echt grote bugs, maar er zijn wel wat veranderingen aan de herlaadtijden van wapens en schade die de balans van sommige gevechten kunnen verschuiven in de richting van de spelers. Misschien wil je je favoriete wapens in het spel herzien na de veranderingen, want er zijn nu meer opties die je tevreden zullen stellen door hun grotere vuurkracht.

 

 

Ook hebben drie van de moeilijkste eindbazen in het spel aanpassingen gekregen aan sommige van hun aanvallen. Hoewel het niet per se betekent dat ze makkelijker zijn gemaakt, zul je een iets ander gevecht aangaan wanneer je het opneemt tegen Balteus, Sea Spider en CEL240. De ervaring kan per speler verschillen. Als je hun oude aanvalspatronen uit je hoofd hebt geleerd, moet je je voorbereiden op een aantal verrassingen.

Armored Core VI: Fires of Rubicon is een van de grootste verrassingen van 2023 en heeft de spelers overtuigd, ook al is de mecha-serie van de Japanse studio in het Westen niet zo populair als Dark Souls en Elden Ring. De dynamische gameplay, geweldige graphics en spannende gevechten maken het een plekje in je bibliotheek waard. Kijk gerust naar de goedkoopste aanbiedingen voor Armored Core VI: Fires of Rubicon CD keys met onze prijsvergelijker als je zo'n ervaring niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief