Instant Gaming EU
 
 

Armored Core VI is niet het einde van de serie

Armored Core VI is niet het einde van de serie

Niemand twijfelt aan het vermogen van FromSoftware om geweldige games te maken. De Dark Souls-serie en Bloodborne brachten de studio's ertoe Elden Ring uit te brengen, dat kan worden beschouwd als een van de beste games aller tijden. De Japanse studio is nu zelfs bezig met de release van de eerste uitbreiding, Shadow of the Erdtree, die nieuwe content inclusief uitdagende eindbazen zal toevoegen aan het toch al epische avontuur. Fantasiezwaardvechten is echter niet het enige thema waarin FromSoftware uitblinkt. De studio demonstreerde het met Armored Core VI: Fires of Rubicon, een indrukwekkende actieshooter waarin je een krachtige en aanpasbare mech kunt besturen in uitdagende missies.

Armored Core VI: Fires of Rubicon is het nieuwste deel in een sciencefiction-actieserie die al behoorlijk populair was in Japan toen het spel werd uitgebracht. Na een zeer goede ontvangst is het spel nu wereldwijd een grote hit dankzij de unieke setting en de dynamische spelervaring die het biedt. Gelukkig lijkt het erop dat FromSoftware niet van plan is om binnenkort met de serie te stoppen.

Armored Core VII zou in de toekomst kunnen verschijnen

In een recent interview onthulde FromSoftware-president Hidetaka Miyazaki dat de Armored Core-franchise nog steeds erg belangrijk is voor de studio, die van plan is om deze in de toekomst te blijven verkennen met nieuwe games. Miyazaki wil van Armored Core een nog betere ervaring maken.

“We have a strong will to continue it in the future. I believe Armored Core 6 was a success. There is still room for improvement, so I have no intention of stopping there.”

Het lijkt erop dat Armored Core VI: Fires of Rubicon gewoon weer een nieuw hoofdstuk is in een langlopende franchise die een mooie toekomst voor zich heeft. Alles wat FromSoftware aanraakt lijkt immers in goud te veranderen en dat is geen toeval, want de studio bewijst zijn waarde met de uitstekende kwaliteit van elke game die het uitbrengt.

 

 

Tot we meer nieuws hebben over een mogelijke Armored Core VII, kun je het beste onze prijsvergelijker bezoeken om Armored Core VI: Fires of Rubicon tegen de beste prijs te kopen als je dat nog niet hebt gedaan. Het spel levert een geweldige en meeslepende spelervaring met een hoge moeilijkheidsgraad die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende shooter.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief