Armored Core VI: Fires of Rubicon is een bestseller op Steam

Armored Core VI: Fires of Rubicon is een bestseller op Steam

Na een behoorlijk succesvolle lancering een paar dagen geleden, kan Armored Core VI: Fires of Rubicon gerekend worden tot de grote videogamehits van 2023. Dit komt misschien niet als een verrassing voor degenen die het spel volgen, aangezien de enorme populariteit en het geweldige werk dat is verricht met Elden Ring en zijn voorgangers FomSoftware aan de top van het ontwikkelaarspanorama heeft geplaatst. De naam van de Japanse studio wordt meteen geassocieerd met "een garantie voor kwaliteit" en dat wordt erkend door spelers, critici en zelfs Bandai Namco zelf. Natuurlijk waren de verwachtingen over Armored Core VI niet gelijk aan de hype die Elden Ring had veroorzaakt, maar het nieuwste deel in de mecha-serie heeft zijn voorgangers ruimschoots overtroffen.

Een verwacht succes

De spannende spelervaring, herspeelbaarheid, mecha-aanpassingen en spannende gevechten van Armored Core VI: Fires of Rubicon hebben de deur naar het genre geopend voor veel spelers die er nooit eerder aan gedacht hadden een dergelijk avontuur aan te gaan. Als gevolg daarvan is het spel de best verkochte titel op Steam geworden in de afgelopen week en behoort het tot de meest gespeelde videogames op het platform van Valve, wat heel wat is als je moet concurreren met Baldur's Gate III en Remnant 2.

In vergelijking met andere spellen van de Japanse studio heeft Armored Core VI: Fires of Rubicon een indrukwekkend aantal gelijktijdige spelers op het platform, waarmee het titels als Dark Souls 3 en Sekiro: Shadows Die Twice achter zich laat, maar nog steeds ver verwijderd is van Elden Ring. Toch is het een verbluffend resultaat voor een spel van een serie die een jaar geleden nog vrijwel onbekend was in het Westen.

 

 

Het beste aan Armored Core VI: Fires of Rubicon is dat het aan de verwachtingen voldoet. Het spel levert een uitstekende ervaring op het gebied van gameplay, visuals en dynamische gevechten, en dat is precies waar de fans van de spellen van FromSoftware naar op zoek zijn. Als je het nog moet ontdekken, zijn de beste aanbiedingen voor Armored Core VI: Fires of Rubicon Steam keys beschikbaar met onze prijsvergelijker, naast de goedkoopste prijzen voor versies voor PlayStation en Xbox consoles.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief