Competitieve gerangschikte PvP is gearriveerd in Armored Core VI

Competitieve gerangschikte PvP is gearriveerd in Armored Core VI

Als je op zoek was naar een goed excuus om Armored Core VI: Fires of Rubicon te proberen, heeft FromSoftware er een uit de hoge hoed getoverd. De studio heeft aangekondigd dat het competitieve ranked matches heeft toegevoegd aan de game in een recente update. De toevoeging van zo'n functie tilt PvP in de game naar ongekende hoogten en geeft de fans nog een reden om de nieuwste actiegame van de makers van Elden Ring te blijven spelen.

Het is tijd voor PvP!

Armored Core VI: Fires of Rubicon is een spannende actiegame waarin je de rol aanneemt van een huurling-mechpiloot op een planeet waar machtige bedrijven vechten om de controle over waardevolle grondstoffen. Derde-persoons schietactie, dynamische gevechten, hectische gameplay en veel opties om je mech aan te passen aan elke situatie zijn de hoogtepunten van een spel dat de fans van de Dark Souls-serie heeft weten te boeien, ook al lijken ze absoluut niets met elkaar gemeen te hebben.

De game levert een unieke ervaring en laat je onderdompelen in een spannende campagne, maar de toevoeging van nieuwe PvP-functies in de nieuwste patch tilt de gameplay naar een ander niveau. Met online matchmaking en klassementen kun je in Armored Core VI: Fires of Rubicon je vaardigheden op de proef stellen tegen andere spelers voor extra plezier. De update bevat ook nieuwe onderdelen om je Armored Core aan te passen en nieuwe kaarten die speciaal zijn gemaakt voor multiplayergevechten.

 

 

Je kunt alle details over de update en de nieuwe PvP-functies lezen in de officiële patch notes voor versie 1.05 van Armored Core VI: Fires of Rubicon. Als je het tegen andere spelers wilt opnemen in spannende 1v1- en 3v3-gevechten terwijl je een gigantische robot bestuurt, ga dan gerust naar onze prijsvergelijker om een goedkope Armored Core VI: Fires of Rubicon voor PlayStation 5, Xbox Series X/S of PC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief