Assassin's Creed Valhalla zal op PC Achievements hebben

Assassin's Creed Valhalla zal op PC Achievements hebben

Het was een chaotisch weekend voor de spelers die dit weekend in Assassin's Creed Valhalla speelden, althans voor degenen die op de PC spelen. Na de lancering van het spel was het vrij duidelijk dat de Achievements niet meer aanwezig waren in de nieuwe aflevering van de Assassin's Creed-serie, althans niet in de PC-versie. Veel spelers plaatsten hun zorgen op sociale netwerksites en forums op het internet, en ze werden gevolgd door een reeks reacties van verschillende Ubisoft-vertegenwoordigers, die ons allemaal in de afgelopen dagen hebben verbaasd.

Eerst erkenden ze dat het een onbedoelde bug was en legden ze uit dat ze bezig waren om de Achievements in Assassin's Creed Valhalla voor de PC terug te brengen. Een paar dagen later werd op de officiële forums gezegd dat de Achievements in het spel niet beschikbaar waren op de PC en dat de verandering bedoeld was. Het grappige is dat een andere vertegenwoordiger iets later precies het tegenovergestelde zei... Het lijkt erop dat de spelers van Assassin's Creed Valhalla uiteindelijk hun gewenste Achievements terugkrijgen in het spel. De ontwikkelaar, Ubisoft, heeft nog niet onthuld wanneer het zal gebeuren, maar we verwachten dat het zo snel mogelijk zal gebeuren.

 

 

Ondanks dit vrij kleine probleem kan de lancering van Assassin's Creed Valhalla als een groot succes worden beschouwd. Het spel is vrij snel naar de top van de verkoopcijfers geklommen en kan bogen op indrukwekkende cijfers die zijn voorgangers in de schaduw stellen. Er zijn er die denken dat het spel gewoon "meer van hetzelfde" biedt, maar het valt niet te ontkennen dat de formule werkt als een charme. De verandering van omgeving is verwelkomd door de fans van de serie, en elk van de nieuwe functies en innovaties zijn perfect geïntegreerd om een unieke en epische ervaring te creëren die Assassin's Creed naar een heel nieuw niveau brengt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief