Assassin's Creed Valhalla breekt nu al records

Assassin's Creed Valhalla breekt nu al records

Het is pas twee dagen na de release van Assassin's Creed Valhalla en het spel is al een hit onder de fans van de serie geworden. Ubisoft heeft bevestigd dat er in Assassin's Creed Valhalla meer dan twee keer zoveel actieve spelers waren op dag één als in zijn voorganger, Assassin's Creed Odyssey. Het Vikingthema en de nieuwe functies met betrekking tot onder andere de nederzetting lijken aantrekkelijker voor de spelers, en het is zeer waarschijnlijk dat het spel in de toekomst een van de meest populaire Assassin's Creed-spellen wordt.

 

 

Ubisoft mede-oprichter en CEO Yves Guillemot heeft gesproken over de lancering van Assassin's Creed Valhalla:

"We zijn vereerd door de ontvangst van de spelers en erg trots op wat onze teams hebben bereikt met Assassin's Creed Valhalla, dat voortbouwt op het geweldige succes van zijn voorgangers. In het kader van COVID-19 is het verschepen van Assassin's Creed Valhalla op niet minder dan zeven platforms een ongelooflijke prestatie voor alle betrokken teams over de hele wereld. We zijn verheugd om spelers op Xbox Series X|S en PlayStation 5 te begroeten met een spel dat de kracht van de nieuwe hardware ontketent. Dit maakt de weg vrij voor een spannende vakantie, met Assassin's Creed Valhalla als een van de grootste hits van dit seizoen."

Naarmate het aantal spelers met een van de nieuwe consoles toeneemt, zal de populariteit van Assassin's Creed Valhalla waarschijnlijk omhoogschieten, niet alleen vanwege de kwaliteit van het spel, maar ook omdat de interesse voor de lancering van het spel op platformen als Twitch en Youtube veruit het niveau heeft overtroffen dat door elke andere Ubisoft-spel tot nu toe is gegenereerd.

Als je je bij Eivor wilt aansluiten en wilt vechten voor de toekomst van je volk in het vruchtbare land van Engeland, hoef je alleen maar naar onze prijsvergelijker te gaan om Assassin's Creed Valhalla te vinden voor de beste prijs.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief