You are here
We also support
 
 
 
 

Je kunt nu je wapenrusting aanpassen in Assassin's Creed Valhalla

Je kunt nu je wapenrusting aanpassen in Assassin's Creed Valhalla
16 mrt. 2021 13:30

Ubisoft heeft een lange geschiedenis van het toevoegen van nieuwe inhoud en mogelijkheden aan de spellen in de Assassin's Creed serie na hun lancering. Assassin's Creed Valhalla is geen uitzondering op de regel. De ontwikkelaars hebben zich erop gericht het spel op verschillende manieren te verbeteren en de gameplay te verbeteren sinds het in november 2020 verscheen, maar de komst van update 1.2.0 brengt een functie waar spelers vanaf dag één om gevraagd hebben, en dat is de mogelijkheid om Eivor's uiterlijk in het spel aan te passen. Met deze gratis update kunnen spelers elk stuk uitrusting of wapen eruit laten zien hoe ze willen. Het enige wat je daarvoor hoeven te doen is ze naar Gunnar's smid in Ravensthorpe te brengen en een bedrag van 50 zilver te betalen.

Maar Update 1.2.0 voor Assassin's Creed Valhalla voegt nog veel meer nieuwe dingen toe. Ostara festival is een in-game evenement dat zal lopen van 18 maart tot 8 april. Er is nog niet veel over onthuld, maar over een paar dagen krijgen we alle details te weten. De update voegt ook drie nieuwe vaardigheden voor je personage toe. Fearless Leaper zal je vanaf elke hoogte een sprongaanval laten uitvoeren met grotere schade en gebiedseffect, Raven's Loot laat je buit oppikken van doelwitten die je van ver doodt, en Loot Food vergroot je mogelijkheden om voedsel te bemachtigen als je vijanden doodt.

 

 

Zoals bij eerdere updates brengt 1.2.0 ook een flink aantal spelverbeteringen en bug fixes die je gameplay ervaring in Assassin's Creed Valhalla zullen verbeteren. Je kunt elk detail over de update te weten komen door de officiële patch notes hier te lezen, inclusief de releasetijd voor elke regio als die vandaag live gaat.

Als je Assassin's Creed Valhalla nog niet hebt, kun je het zoals gewoonlijk tegen de beste prijs in onze vergelijker vinden als je het leven van een woeste krijger tijdens de Viking invasie van Engeland in de 9e eeuw wilt ervaren.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief