Assassin's Creed Mirage is een standalone ervaring

Assassin's Creed Mirage is een standalone ervaring

Assassin's Creed Mirage belooft een van de meest iconische videogameseries aller tijden nieuw leven in te blazen met een terugkeer naar de oorsprong. Ontwikkelaar Ubisoft heeft de game kleiner gemaakt dan zijn voorganger en de focus zal weer meer komen te liggen op sluipmoorden en stealth-mechanieken. Het spel is een avontuur dat alle overbodige functies weglaat om zich te richten op het leveren van een meer geconcentreerde en meeslepende ervaring met een spannend verhaal als kern. Toch is het de bedoeling om de historische accuratesse te behouden die de serie al sinds het begin onderscheidt, en het zal je in staat stellen om de geschiedenis van Bagdad te verkennen.

Geen DLC

De creative director van Assassin's Creed Mirage, Stephane Boudon, heeft in een recente AMA-sessie op Reddit bevestigd dat de game wordt gemaakt als een op zichzelf staand avontuur door heel duidelijk te stellen dat Ubisoft Bordeaux "geen plannen heeft voor DLC of uitgebreide post-launch". In plaats daarvan werkt de studio aan het leveren van de best mogelijke ervaring, met makkelijk te begrijpen moordmechanismen die niet misbruikt kunnen worden (je kunt Assassination focus alleen activeren buiten gevechten om), dynamische parkourbewegingen die de beste controle over Basim bieden, en nog veel meer. Als je je na het zien van de walkthrough trailer zorgen maakt over de kwaliteit van de graphics in Assassin's Creed Mirage, kun je er zeker van zijn dat de studio momenteel werkt aan het verbeteren ervan.

 

 

Met een verhaal dat je tussen de 15 en 30 uur zal vermaken, belooft Assassin's Creed Mirage een intense ervaring te bieden die de meest doorgewinterde fans van de serie zullen waarderen, omdat het veel dichter bij de eerste Assassin's Creed-games zal staan. Ubisoft laat de franchise zeker niet snel in de steek. Sterker nog, het is van plan om er meer middelen op te concentreren.

We zullen Assassin's Creed nog een tijdje hebben, hoe kort het volgende deel ook is. Ter herinnering: je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Assassin's Creed Mirage CD keys voor alle platforms te bekijken in de aanloop naar de release op 12 oktober.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief