Eneba COM
 
 

Assassin's Creed Mirage brengt oude aanpassingssystemen terug

Assassin's Creed Mirage brengt oude aanpassingssystemen terug

Ubisoft richt zich op de Assassin's Creed-serie en de aanstaande release van het nieuwste deel. Assassin's Creed Mirage belooft een terugkeer naar de oorsprong van de serie met een kleinere ervaring die de nadruk legt op het soort gameplay dat miljoenen spelers tot echte fans van de originele Assassin's Creed maakte. Meer stealth-gebaseerde actie, acrobatiek, moord en een gezelligere ervaring met een solide verhaallijn, weg van het enorme open-wereld avontuur waar de fans van genoten in Assassin's Creed Valhalla.

 

 

Deze benadering van de serie betekent niet dat Deze benadering van de serie betekent niet dat Assassin's Creed Mirage weinig details zal bevatten. Het spel zal een solide historische achtergrond hebben en je Bagdad laten ontdekken zoals het was tijdens de negende eeuw, en het zal ook functies bevatten die de fans van de Assassin's Creed-serie al een lange tijd missen. weinig details zal bevatten. Het spel zal een solide historische achtergrond hebben en je Bagdad laten ontdekken zoals het was tijdens de negende eeuw, en het zal ook functies bevatten die de fans van de Assassin's Creed-serie al een lange tijd missen.

Een dieper niveau van aanpassing

In de afgelopen jaren hebben de titels in de Assassin's Creed-serie veel manieren bevat om het uiterlijk van je personage extreem gedetailleerd aan te passen. Het aantal outfits en verschillende looks dat beschikbaar is in spellen als Assassin's Creed Origins is verbazingwekkend, maar er is een functie die voor het eerst te zien was in Assassin's Creed 2Assassin's Creed 2We hebben het natuurlijk over verven. Hoe simpel het ook lijkt, de mogelijkheid om de outfit van je personage naar eigen inzicht te verven is iets waar de fans al een tijdje om vragen en het komt terug in Assassin's Creed Mirage. Ubisoft heeft het bevestigd via Twitter met een kleine video waarin te zien is hoe Basim een van zijn outfits in het spel draagt, geverfd in verschillende kleuren.

 

 

Kleine toevoegingen zoals deze dragen zeker bij aan een persoonlijkere ervaring waar spelers meer van genieten. Zoiets simpels als een kleurverandering kan zelfs verhaaltechnisch heel betekenisvol zijn. Assassin's Creed Mirage gaat die kant op en laat de grandioze schaal van zijn voorgangers achterwege.

Als je je bij Basim wilt voegen en zijn begin in de Brotherhood wilt ontdekken, staat de release van het spel gepland voor 12 oktober 2023, op PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. De beste prijzen voor de Assassin's Creed Mirage CD-sleutel vind je in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief