Eneba COM
 
 

Ubisoft laat Assassin's Creed Mirage zien in nieuwe video's

Ubisoft laat Assassin's Creed Mirage zien in nieuwe video's

Ubisoft beleeft niet zijn beste moment door het annuleren van sommige projecten, maar de ontwikkelaar heeft besloten om zich te richten op zijn belangrijkste franchises om vooruit te komen. Assassin's Creed Mirage is de belangrijkste prioriteit van het Franse bedrijf en het nieuwste evenement laat dat zien. Twee nieuwe video's, één gericht op het verhaal en de tweede die een gameplaygids laat zien, hebben de aandacht getrokken van alle fans en bewijzen dat Assassin's Creed nog steeds favoriet is bij de massa.

Een intrigerend verhaal

Assassin's Creed Mirage volgt de stappen van Basim, een straatdief op zoek naar wraak die Baghdag verlaat om zich aan te sluiten bij een oude geheime organisatie. Door de leefregels te volgen, wordt hij een compleet ander persoon en vindt hij het antwoord op de nachtmerrieachtige visioenen die hem al lange tijd achtervolgen.

 

 

Het verhaal in Assassin's Creed Mirage lijkt misschien minder episch dan dat in eerdere delen van de serie, maar dat is ook de bedoeling, want Ubisoft wilde een kleiner en persoonlijker spel maken met een gameplay die meer verbonden is met de stealth- en moordmechanieken die Assassin's Creed tot een van de populairste videogame-franchises hebben gemaakt. De ontwikkelaars hebben zelfs een nostalgische "blauw-grijze" filter toegevoegd waardoor Assassin's Creed Mirage lijkt op de eerste game in de serie.

 

 

Assassin's Creed Mirage brengt de serie terug naar zijn roots. Dat is iets waar de fans al een tijdje om vragen. Hoewel spellen als Assassin's Creed Valhalla de lore van de serie goed hebben geïntegreerd, zijn ze afgegleden naar een grootser avontuur dat minder intiem is dan de eerste games in de serie.

De release van het spel staat gepland voor 12 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X/S. De beste prijzen om een goedkope Assassin's Creed Mirage code te kopen zijn al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief