Bereid je voor om Assassin's Creed: Mirage morgen te spelen

Bereid je voor om Assassin's Creed: Mirage morgen te spelen

Assassin's Creed: Mirage is het meest gehypte spel in de populaire actie-avonturenserie geworden. Het spel belooft een terugkeer naar de oorsprong van de serie, met een kleiner maar intenser verhaal en gameplaymechanieken met een diepere focus op moord, stealth en bedrog. Assassin's Creed: Mirage, met Basim als hoofdrolspeler, speelt zich af in Bagdad rond de negende eeuw en plaatst je in de schoenen van een jonge straatdief die door onverwachte omstandigheden in een compleet ander persoon verandert terwijl hij in de schaduw groeit van een mysterieuze orde van huurmoordenaars.

Ondanks dat Assassin's Creed: Mirage qua omvang kleiner is dan zijn voorgangers, heeft het geen van de functies opgeofferd die de serie tot favoriet van de fans hebben gemaakt. Spannende gevechten, een solide en spannende verhaallijn en extreem detail als het gaat om het weergeven van de historische setting en locatie waar alles zich afspeelt zijn de hoogtepunten van een avontuur dat perfect is voor degenen die denken dat titels als Assassin's Creed: Valhalla en Assassin's Creed: Odyssey te groot waren en het soort ervaring missen dat de Assassin's Creed-games tot een legende maakte.

Wereldwijde releasetijden

Degenen die staan te popelen om zich onder te dompelen in dit nieuwe avontuur zullen blij zijn om te weten dat alles klaar is voor de release van Assassin's Creed Mirage morgen. Ubisoft heeft de wereldwijde releasetijden voor de game onthuld in een publicatie op X (Twitter).

 

 

Als je nog nooit hebt ervaren hoe het is om een Assassin's Creed-game te spelen, dan is de release van Assassin's Creed: Mirage een geweldige kans voor je, omdat het dichter bij de oorsprong van de serie staat. Dit is ook reden genoeg voor doorgewinterde fans van de serie om het spel te proberen. Natuurlijk zijn de beste deals voor Assassin's Creed: Mirage CD keys verkrijgbaar via onze prijsvergelijker, maar je moet wel de systeemeisen bekijken als je het spel op de PC wilt spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief