Eneba COM
 
 

Assassin's Creed Mirage komt eerder uit dan verwacht

Assassin's Creed Mirage komt eerder uit dan verwacht

Hoewel we gewend zijn aan vertragingen in de release van videogames omdat dit vaak voorkomt, kan het tegenovergestelde ook gebeuren, zij het heel zelden. Ubisoft lijkt te popelen om het volgende deel in de Assassin's Creed-serie te lanceren en heeft de release van Assassin's Creed Mirage vervroegd. De fans van de iconische actie-avonturenserie kunnen Basim vergezellen in een nieuwe ervaring die dieper ingaat op de geheimen en de oorsprong van de Assassin's Brotherhood.

 

 

Eerder betekent niet onvolledig

De oorspronkelijke releasedatum voor Assassin's Creed Mirage was 12 oktober 2023, maar in een nogal onverwachte zet veranderde de ontwikkelaar dit naar 5 oktober 2023. In het grote geheel zou dit geen invloed moeten hebben op de ontwikkeling of prestaties van het spel. Ubisoft heeft dit jaar verschillende projecten geannuleerd en verklaard dat het zich concentreerde op het leveren van een goede ervaring met zijn grote franchises. Aangezien Assassin's Creed een van de belangrijkste is, is het aannemelijk dat het spel in een zeer goede staat zal zijn bij de lancering, ook al kan het onderworpen worden aan toekomstige kleine fixes en updates na de lancering.

Assassin's Creed Mirage wordt een kleinere en intiemere ervaring, daarom zou de lancering van de game zonder grote problemen een makkie moeten zijn voor een uitgever die al veel grotere games heeft afgeleverd, zoals Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey. Ook lijken de tot nu toe getoonde beelden van zeer goede kwaliteit te zijn. We zullen in ieder geval tot oktober moeten wachten om erachter te komen of Ubisoft het spel heeft gemaakt of niet.

Onthoud zoals gewoonlijk dat je een Assassin's Creed Mirage CD-sleutel voor de beste prijs kunt pre-orderen met onze prijsvergelijker, en ontdek het laatste videogame nieuws door deze sectie te volgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief