Er is een gratis proefversie van Assassin's Creed Mirage beschikbaar

Er is een gratis proefversie van Assassin's Creed Mirage beschikbaar

Assassin's Creed Mirage is het nieuwste deel in de populaire actie-avonturenserie van Ubisoft en is nu gratis te spelen dankzij een proefversie. Ubisoft geeft iedereen de kans om Basim Ibn Ishaq te vergezellen in een episch avontuur waarin hij zijn begin als lid van de Assassins herbeleeft. Het verhaal van de game speelt zich af in de 9e eeuw tijdens de gouden eeuw van het Abbasidische Kalifaat en volgt een jonge Basim als hij zijn leven van dieven opgeeft om zich aan te sluiten bij de Hidden Ones.

"In Assassin's Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions seeking answers and justice.
Join an ancient organisation and come to understand a new creed – one that will change Basim’s fate in ways he never could have imagined."

Spannende actie en een solide verhaallijn zijn de beste eigenschappen van een spel dat is gemaakt om te lijken op de originele Assassin's Creed-games. Met een hernieuwde focus op stealth en moordmechanismen, laat Assassin's Creed Mirage de overdreven grandioze schaal van eerdere delen in de serie, zoals Assassin's Creed Valhalla, achterwege om zich te richten op het leveren van een intensere standalone ervaring.

 

 

Probeer het gratis voor een beperkte tijd

Ubisoft heeft een gratis proefversie uitgebracht voor Assassin's Creed Mirage waarmee iedereen voor een beperkte tijd kan ervaren wat de game allemaal te bieden heeft. Het spel is beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation en je kunt het gratis downloaden tot het einde van deze maand. De trial geeft je toegang tot de eerste twee uur van het spel. De voortgang die je tijdens de trial maakt, wordt opgeslagen en is geldig als je besluit het spel later te kopen. Natuurlijk zijn de beste koopaanbiedingen voor Assassin's Creed Mirage te vinden in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief