Assassin's Creed Mirage krijgt nieuwe functies

Assassin's Creed Mirage krijgt nieuwe functies

Er zijn altijd goede redenen om Assassin's Creed Mirage te spelen, zelfs als je het spel al een keer hebt uitgespeeld. Ubisoft is erin geslaagd om een avontuur te creëren dat een perfect voorbeeld is van wat de games in de langlopende serie zouden moeten zijn: een verhaalgedreven verhaal met diepgaande verhaallijnen en actie. Het spel brengt de serie terug naar de oorsprong en laat de grootsheid van eerdere titels achterwege om zich te richten op het leveren van een intens verhaal en gameplay-mechanieken gebaseerd op stealth en moord.

Een nieuwe reden om Assassin's Creed Mirage te spelen

Ubisoft heeft aangekondigd dat het binnenkort een aantal nieuwigheden naar Assassin's Creed Mirage brengt, en die zullen degenen die het spel nog een keer willen proberen zeker bevallen. Een toekomstige gratis update zal een New Game Plus-modus bevatten, waar de fans al een tijdje om vragen. Zoals gebruikelijk kun je in deze modus het spel na je eerste keer opnieuw spelen, maar met een hogere moeilijkheidsgraad en met behoud van alles wat je hebt vrijgespeeld. Ook zal permanente dood een optie zijn in deze modus, wat perfect is voor spelers die op zoek zijn naar een extra uitdaging.

 

 

Met Assassin's Creed Mirage keert de serie terug naar zijn oorsprong en Ubisoft doet de fans die al lange tijd om zo'n soort spel vragen een plezier. De ontwikkelstudio is erin geslaagd een spel te maken dat de RPG-kant van het spel en de op stealth gebaseerde gameplay perfect in balans brengt om een authentieke Assassin's Creed-ervaring te leveren.

Als je staat te popelen om terug te keren naar de straten van Bagdad en Basim Ibn Ishaq te vergezellen in zijn avontuur, dan komt de aankomende update ergens in december uit. Als je het spel nog moet ontdekken, zijn de goedkoopste Assassin's Creed Mirage CD keys natuurlijk altijd verkrijgbaar via onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief