Bethesda begint Starfield inhoud te onthullen

Bethesda begint Starfield inhoud te onthullen

Het is al een paar jaar geleden dat Starfield op de E3 2018 werd aangekondigd, en Bethesda is al die tijd niet erg mededeelzaam geweest als het over de ontwikkeling ervan gaat. We weten dat Starfield een zeer ambitieus project is en een rollenspel-actiespel dat zich 300 jaar in de toekomst zal afspelen. In het spel speel je als lid van een organisatie die zich toelegt op ruimte-exploratie, maar dat is zo'n beetje alles wat we tot nu toe weten. Als we bedenken dat Bethesda de schepper is van de Fallout en The Elder Scrolls series, is het gemakkelijk te begrijpen waarom een geheel nieuwe franchise met een sci-fi thema zo aantrekkelijk is voor elke fan van de videospelletjes. 

De ontwikkeling van Starfield vergt nog veel tijd, en de release van het spel is gepland voor 11 november 2022. Toch lijkt het erop dat de ontwikkelaar staat te popelen om te beginnen met het tonen van zijn werk, en gisteren werden enkele korte video's gepubliceerd. Ze tonen geen gameplay en onthullen niets over het verhaal in Starfield. Toch laten ze concept art zien van drie belangrijke plaatsen in het spel, vergezeld van het commentaar van Design Director Emil Pagliarulo.

Nieuw Atlantis is de hoofdstad van de Verenigde koloniën, een uitgestrekte en bruisende metropool waar een van de machtigste facties in het spel huist.

 

 

Akila is de hoofdstad van de Freestar Collective, een bastion van vrijheid dat achter muren beschermd wordt tegen de aanvallen van vijandige buitenaardse wezens. 

 

 

Neon is een luststad waar een bepaalde psychotrope drug, Aurora geheten, legaal is en de bron van zijn populariteit.

 

 

De video's geven ons enig inzicht in de scenario's die we in Starfield zullen moeten bezoeken en laten ons achter om meer over het spel te willen weten. We hopen dat Bethesda snel verder gaat met het spuien van de bonen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

44.37€
Starfield
Starfield
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief