Eneba COM
 
 

Bethesda kondigt Deadlands DLC voor TESO aan

Bethesda kondigt Deadlands DLC voor TESO aan

De afgelopen jaren waren heel interessant voor The Elder Scrolls Online spelers. Ze mochten het opnemen tegen de legendarische draken die in Elsweyr naar het zuiden van Tamriel terugkeerden. Daarna reisden ze naar de bevroren landen van Skyrim, in het noorden, om een eind te maken aan de machinaties van een machtige vampierheer. Dit jaar proberen ze de plannen te dwarsbomen van een van de heren van de Daedra, Mehrunes Dagon, om over Nirn te heersen en door de Poorten van Oblivion een ravage over deze wereld te ontketenen. Het jaarlange avontuur komt volgende maand ten einde met de release van de Deadlands, DLC. Bethesda heeft het aangekondigd met een video, waarin onthuld wordt dat het op 16 november beschikbaar zal zijn.

 

 

Deadlands brengt het laatste hoofdstuk aan de Gates of Oblivion verhaallijn, met een nieuw plot dat de spelers naar de mysterieuze stad Fargrave brengt. Deze legendarische stad is een veilige haven tussen de planeten en verbergt vele geheimen. Het wordt je uitvalsbasis om Mehrunes Dagon's rijk in de vergetelheid te verkennen en de strijd aan te gaan met de Daedra Heer zelf. Voor het zover is, moet je de cultus van de Wakkere Vlam tegenhouden om de Daedra in helse Incarnaten te veranderen. Natuurlijk bevat de Deadlands DLC ook tal van nieuwe beloningen en cosmetische voorwerpen die je kunt vrijspelen.

Speel Deadlands gratis vrij

De proloog van Deadlands is al beschikbaar voor alle spelers in The Elder Scrolls Online, en het is mogelijk om de DLC gratis vrij te spelen als je het Blackwood hoofdstuk bezit en een reeks prestaties voltooit. De Bounties van Blackwood is een gemeenschapsevenement dat spelers opdraagt naar verschillende locaties te reizen en enkele uitdagingen te voltooien om speciale beloningen vrij te spelen, waaronder gratis toegang tot de Deadlands DLC. Als je het nieuwste The Elder Scrolls Online hoofdstuk nog moet ontdekken, kun je op onze website spelprijzen spelprijzen vergelijken om Blackwood tegen de beste prijs te kopen. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief