BG PPC IG EN
 
 

The Elder Scrolls Online is op weg naar Oblivion in 2021

The Elder Scrolls Online is op weg naar Oblivion in 2021

Met de release van Markarth, het laatste Dark Heart of Skyrim-themahoofdstuk van dit jaar, hebben we ons afgevraagd wat The Elder Scrolls Online voor ons zou inhouden voor het komende jaar. Zenimax werd onlangs overgenomen door Microsoft en het was onduidelijk welke impact dit zou kunnen hebben op het spel, maar de sluier is eindelijk opgelicht over wat er wordt voorbereid voor 2021 in The Elder Scrolls Online met een trailer die wordt getoond op The Game Awards.

Langdurige fans van de The Elder Scrolls-serie zullen blij zijn te horen dat na een bezoek aan Skyrim de aankomende content zich zal richten op het thema Gates of Oblivion. De trailer onthult geen bijzonderheden, maar er staan wel enkele aanwijzingen in en de spelers zijn al aan het speculeren. Tenminste één ding lijkt zeker, we zullen de paden kruisen met de Daedra. Sommige mensen beweren dat degene die in de video te zien is niemand minder is dan Mehrunes Dagon, de Daedra Prince of Chaos. Als dat juist blijkt te zijn, kunnen we mogelijk paden kruisen met de Mythische Dageraad. Het is moeilijk om conclusies te trekken met zo weinig aanwijzingen, en je moet in gedachten houden dat The Elder Scrolls Online zich ongeveer 1000 jaar eerder afspeelt dan de andere spellen in de serie.

 

 

In feite weten we dankzij deze video dat we binnenkort meer informatie hebben over Gates of Oblivion, tijdens een livestream die zal plaatsvinden op het Bethesda Twitch kanaal op 21 januari 2021, om 23 uur. Er zullen ook een paar verrassingen zijn tijdens de stream en je zult geschenken kunnen verzamelen door je account te koppelen, inclusief de Viridescent Dragon Frog. We kunnen niet wachten om meer te leren over Gates of Oblivion, maar we zullen geduld moeten hebben en nog wat langer moeten wachten om te zien wat de ontwikkelaars in petto hebben voor The Elder Scrolls Online.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief