Eneba COM
 
 

Binnenkort komt een nieuw accessoirepakket voor De Sims 4

Binnenkort komt een nieuw accessoirepakket voor De Sims 4

Afgelopen voorjaar hadden we toegang tot een routekaart die duidelijk maakte wat we konden verwachten in De Sims 4 in de zes maanden na de release. Een van de Expansion Pack in het stappenplan was Journey to Batuu, wat erg leuk is voor fans van Star Wars. De Sneewpret Expansion werd ook uitgebracht, wat niet echt een verrassing was aangezien De Sims 4 meestal aan het eind van elk jaar een expansion krijgt. Ook is er begin december een grote update voor de huidtinten in het basisspel uitgebracht.

Voor het overige is er eigenlijk niets aangekondigd voor dit jaar. Tot nu toe tenminste, want het Sims 4 team heeft net een nieuw spel gepest. Op 5 januari publiceerde het team dat verantwoordelijk is voor De Sims gemeenschap op sociale media verschillende berichten op Twitter die, wanneer ze samengevoegd zijn, de GIF hieronder vormen.

 

 

Volgens de post hebben alle fans van De Sims 4 aanstaande dinsdag een datum voor de onthulling van een nieuw accessoirepakket voor het spel met geesten als thema. Dit idee kwam duidelijk niet uit het niets. Chic with Knits werd een paar maanden geleden al door de gemeenschap gekozen, maar het blijkt dat Happy Haunts bij die stemming op de tweede plaats kwam.

Het pakket bevat een aantal nieuwe functies, zoals een aantal freelance carrières, waaronder Ghost Hunter, Medium en Grim Reaper, maar ook de mogelijkheid om spiritistische sessies uit te voeren en het "spookhuis" kenmerk voor de gebouwen. Als je de GIF die bij de tweet hoort moet geloven, zal er blijkbaar een nieuw spooktype in het spel zitten, maar we zullen tot 12 januari moeten wachten om erachter te komen wat het precies is.

Als je De Sims 4 nog niet in bezit hebt, kun je het samen met alle uitbreidingspakketten voor de beste prijs vinden op onze prijsvergelijker, inclusief de Ab ins Schneeparadies uitbreiding.

 

 

6.59€
The Sims 4
The Sims 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief