De Sims 4 heeft een nieuw soort DLC

De Sims 4 heeft een nieuw soort DLC

Nadat gamers vorig jaar teleurgesteld waren in de ontwikkelaars van De Sims 4 vanwege het geschenk dat ze uitdeelden om de 20e verjaardag van de franchise te vieren, hebben ze het goedgemaakt en de verwachtingen overtroffen met de viering van 2021. De jacuzzi die vorig jaar aan de spelers werd aangeboden was namelijk onderdeel van het Spa Day spelpakket, en degenen die al voor het voorwerp betaald hadden voelden zich beledigd. Dit jaar zijn de spelers verwend met 21 nieuwe voorwerpen voor de spelstanden Creëer een Sim en Bouw. Ze zijn ontworpen door enkele van de meest erkende makers van inhoud in de gemeenschap, zoals HeyHarrie, Peacemaker, of zelfs Grimcookies. Maar er staan nog meer verrassingen te wachten in De Sims 4.

De informatie was een paar dagen geleden al uitgelekt, maar Maxis maakte het gisteren officieel tijdens een livestream: De Sims 4 krijgt binnenkort een nieuw soort DLC. Daar waren er tot nu toe drie van. Expansion Packs, die een lichtblauwe kleurcode hebben, de Game Packs die donkerblauw zijn, en tenslotte de Stuff Packs, die in het groen verschijnen. Dit nieuwe type pack heet eenvoudigweg "Kit". Ze zijn kleiner dan Stuff Packs en bieden een bescheiden hoeveelheid inhoud voor een vrij lage prijs. Ze richten zich op één aspect van het spel in het bijzonder, zoals de create a sim mode, de koop/bouw mode, of de gameplay.

 

 

Om deze nieuwe soort DLC te lanceren zijn er nu al drie kits verkrijgbaar, die zich elk richten op een van de genoemde aspecten. De Retro Outfit Kit biedt je twintig kledingstukken en accessoires om je sims een kleurrijke sportkleding look te geven, rechtstreeks uit de jaren '90. De Landelijke Keuken Kit komt met een gloednieuwe set keukenmeubels, inclusief vloer en behang, en verschillende decoratieve voorwerpen. Tenslotte bevat de Alles ann kant Kit slechts vijf voorwerpen, allemaal stofzuigers, maar ze zullen qua gameplay een totale noviteit zijn. De huizen van je Sims worden nu stoffig als je niet genoeg stofzuigt, en er verschijnen stofkonijntjes, die je desgewenst kunt temmen. Er komen ook twee nieuwe aspiraties bij.

Kits voor De Sims 4 moeten regelmatig verschijnen, ongeveer een keer per maand, wat een goede gelegenheid is als je voor weinig geld wat heel specifieke inhoud wilt krijgen.

6.05€
The Sims 4
The Sims 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief