Cities: Skylines II krijgt geen betaalde DLC totdat het is opgelost

Cities: Skylines II krijgt geen betaalde DLC totdat het is opgelost

De zorgen over de staat van Cities Skylines II zijn een steeds groter probleem geworden. Ontwikkelaar Colossal Order waarschuwde spelers al voor de staat van het spel en heeft de prestaties al verbeterd, maar er is nog werk aan de winkel totdat Cities: Skylines II voldoet aan de normen die de studio voor ogen had. Gisteren is er een nieuwe update uitgebracht die de gameplay sterk heeft verbeterd door bugs te verhelpen die te maken hebben met het afval dat in de steden wordt geproduceerd. De stadsdiensten verzamelen, bewaren en verwerken het nu op de juiste manier, zodat het geen extra problemen veroorzaakt die leiden tot ongelukkige burgers. Ook zullen spelers de straten niet meer overspoeld zien worden door roedels zwerfhonden.

Elk klein beetje verbetering draagt ertoe bij dat Cities: Skylines II dichter bij de staat te brengen die het had moeten zijn bij de lancering, en de ontwikkelaar werkt er hard aan om dit doel te bereiken door bijna elke week nieuwe updates uit te brengen.

Voorlopig geen betaalde DLC

Naast de patch notes voor de nieuwste update voor Cities: Skylines II heeft Colossal Order wat licht geworpen op de toekomst van het spel. Het originele Cities: Skylines stond bekend om zijn indrukwekkende lijst DLC's die in de loop der jaren zijn uitgebracht. Deze voegden veel nieuwe functies en middelen toe aan het spel en hetzelfde zou verwacht worden van het vervolg. Nou, gezien de huidige staat van Cities: Skylines II is het urgenter om het spel nu te repareren, en dat is waar de studio zich op gaat richten. Daarom zul je geen betaalde DLC zien verschijnen totdat het spel goed werkt.

Maar als je hoopt op nieuwe manieren om het spel te verbeteren, zul je blij zijn om te weten dat er een aantal DLC's naar Cities: Skylines II. Deze omvatten acht regionale pakketten met meer dan 2.500 onderdelen uit verschillende landen, maar deze zijn gratis en zijn gemaakt in samenwerking met modders. Ze zouden binnenkort beschikbaar moeten zijn via Paradox Mods.

 

 

Hoewel het spel op dit moment speelbaar is, is de ervaring nog niet helemaal wat het zou moeten zijn. Het is al met sprongen verbeterd. Hoe dan ook, als je al lang fan bent van de serie en je wilt het spel steunen, dan zijn de beste prijzen om een Cities: Skylines II PC code te kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief