Kinguin advent rest
 
 

Cities: Skylines II krijgt een nogal ongebruikelijke lancering

Cities: Skylines II krijgt een nogal ongebruikelijke lancering

Als een nieuw spel op het punt staat uit te komen, doen de ontwikkelaar en uitgever meestal hun best om reclame te maken voor de nieuwigheden en functies om de verkoop te stimuleren. Cities: Skylines II was tot nu toe niet anders. Paradox Interactive heeft de fans van de serie verrast door onverwacht aan te kondigen dat het spel bij de lancering niet zal voldoen aan de standaarden van de ontwikkelaar, iets wat bijna nooit gebeurt. In de meeste gevallen komen spelers er op de harde manier achter wat voor problemen een spel kan hebben, en dat is meestal door teleurgesteld te raken op de eerste dag na aankoop. Nou, dit gebeurt niet met Cities: Skylines II, want Paradox is glashelder geweest als het gaat om de uitleg over wat spelers zullen aantreffen als het spel uitkomt.

Een officiële uitleg

Een bericht op de officiële Cities: Skylines II forums gaat dieper in op deze kwestie en gaat botweg in op de zorgen over de prestaties van het spel.

"Cities: Skylines II is a next-gen title, and naturally, it demands certain hardware requirements. With that said, while our team has worked tirelessly to deliver the best experience possible, we have not achieved the benchmark we targeted.

In light of this, we still think for the long-term of the project, releasing now is the best way forward. We are proud of the unique gameplay and features in Cities: Skylines II, and we genuinely believe that it offers a great experience that you will enjoy."

Geen excuses, geen onaangename verrassingen en hopelijk geen terugbetalingen voor degenen die geloven in een project dat de simulatiereeks naar een nieuw niveau van realisme zal tillen met een overvloed aan spannende functies. In plaats van de release van Cities: Skylines II op PC uit te stellen, heeft de ontwikkelaar besloten om de spelers het spel in zijn huidige staat te laten ervaren en te zien hoe het zich ontwikkelt door toekomstige veranderingen. Het grote verschil is dat als je dat niet wilt, je kunt wachten tot ze klaar zijn met het werk aan het spel, iets waar je niet aan zou denken als je niet geïnformeerd bent.

 

 

Het is in ieder geval niet zo dat Cities: Skylines II bij de lancering geen bevredigende ervaring zal bieden, maar alle verbeteringen zijn altijd welkom. Als dit kleine probleem je niets kan schelen en je je toch wilt onderdompelen in de ervaring, dan staat de release van het spel op de PC nog steeds gepland voor volgende week, en de beste deals voor Cities: Skylines II PC keys zijn beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief