Eneba COM
 
 

Cities: Skylines II wijzigt zijn systeemeisen voor PC

Cities: Skylines II wijzigt zijn systeemeisen voor PC

De aanstaande release van Cities: Skylines II aan het einde van deze maand wachten alle fans van het genre vol verwachting. Het spel belooft niet alleen nieuwe functies om de spelervaring te verbeteren, maar het grafische niveau krijgt ook een flinke oppepper. De opvolger van Cities: Skylines bouwt voort op de functies van zijn voorganger om de spelers nog meer bouwmogelijkheden en realistischere mechanica te bieden, waaronder nieuwe tools voor het creëren van de wegen in je stad, een verbeterde AI om het verkeer te regelen en dynamischer te maken, nieuwe kenmerkende gebouwen en stadsdiensten, en nog veel meer.

Het doel van de ontwikkelaar is om je een levensechte stad te laten maken die elk aspect van een echte stad simuleert. Dit opent nieuwe manieren om je projecten in Cities: Skylines II, maar het vereist ook dat je meer aandacht besteedt aan nieuwe ontwikkelingsgebieden en je aanpast aan de veranderingen die voortkomen uit de natuurlijke groei van de stad en de gevolgen van je eigen beslissingen.

 

 

Superieure graphics

Als je de graphics in het vorige spel goed vond, zul je onder de indruk zijn van Cities: Skylines II. Het spel is ontworpen voor de volgende generatie consoles en pc's en stelt daarom hogere eisen aan de hardware dan het eerste deel in de serie. Ontwikkelaar Paradox Interactive heeft onlangs de systeemeisen aangepast waaraan je pc moet voldoen om Cities: Skylines II te kunnen spelen. Je kunt de nieuwe systeemvereisten hieronder bekijken.

Cities Skylines II nieuwe systeemeisen op PC

Minimum:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 Home 64 Bit
  • Processor: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 2600X
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB) / AMD equivalent

Recommended:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 Home / Windows 11 64-Bit
  • Processor: Intel Core i5-12600K / AMD Ryzen 7 5800X
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) / AMD equivalent

 

Als je al lange tijd fan bent van de serie, moet je misschien je systeem upgraden vóór de release om Cities: Skylines II te kunnen spelen. En als je verwachtte het spel op de Xbox Series of PlayStation 5 te kunnen spelen, zul je je een beetje teleurgesteld voelen nu je weet dat Paradox de release van het spel op consoles heeft uitgesteld tot het voorjaar van 2024. De ontwikkelaar heeft meer tijd nodig om die versies van het spel te polijsten zodat ze voldoen aan de standaarden van de studio.

Kun je niet wachten om je onder te dompelen in de meest realistische en gedetailleerde stadsbouwervaring in het genre? Wij dekken je. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Cities: Skylines II PC sleutel kopen voor de release van het spel op 24 oktober.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief