Cities: Skylines II biedt ongekende simulatiedetails

Cities: Skylines II biedt ongekende simulatiedetails

Cities: Skylines als basis te hebben voor de ontwikkeling van het tweede deel in de populaire serie city builders, kan niet anders dan spectaculaire resultaten opleveren. Het eerste spel bevatte een zeer diep niveau van simulatiemechanismen die het spel behoorlijk realistisch maakten, maar ontwikkelaar Paradox Interactive is een heel eind gegaan om dit te overtreffen in Cities Skylines II. Het vervolg bevat een reeks verbeterde simulatiemechanismen die de gameplay naar nieuwe hoogten van realisme tillen en deze integreren in een ervaring die de beste in het genre moet worden.

Slim AI-ontwerp

Cities: Skylines II zal een groot aantal nieuwigheden introduceren die je leven als stadsbouwer makkelijker zullen maken, met flexibelere en aanpasbare tools. De nieuwe tools voor het bouwen van wegen maken het creëren van je stad veel makkelijker, omdat je ze met minder klikken kunt ontwerpen en manipuleren, ze kunt aanpassen aan je behoeften, automatisch kruispunten kunt plaatsen en nog veel meer. De toevoeging van parkeerplaatsen zal ook belangrijk zijn om de stroom en bestemming van het verkeer in je stad te regelen.

 

 

Op het gebied van verkeer heeft Cities: Skylines II de meest gedetailleerde simulatie ooit. Het spel houdt rekening met een groot aantal factoren om de verkeersstroom in je stad te berekenen. Het systeem werkte eerst op basis van nabijheid, maar houdt nu rekening met de leeftijd van de inwoners en hun voorkeuren. Jonge burgers verdienen meestal minder en hun prioriteiten liggen bij de parkeerkosten. Oudere burgers zijn liever sneller op hun bestemming. Al deze factoren en meer zijn belangrijk wanneer Cities: Skylines II het verkeer in je stad genereert en verandert in een soort organisch element dat verandert afhankelijk van variabelen zoals tijd, comfort, gedrag en geld.

 

 

Cities: Skylines II belooft een ervaring te leveren met een ongekend niveau van realisme met de mechanica van zijn voorganger als basis. De release van het spel staat gepland voor 24 oktober 2023, op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Cities: Skylines II code als je je wilt onderdompelen in een van de beste simulatie-ervaringen zodra het beschikbaar is.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief