Instant Gaming EU
 
 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty wordt in juni onthuld

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty wordt in juni onthuld

Ondanks het ruwe begin is Cyberpunk 2077 erin geslaagd een van de meest succesvolle spellen te worden die onlangs zijn uitgebracht. Hoewel het waar is dat het spel bij de lancering op bepaalde platforms niet in een heel goede staat verkeerde, heeft ontwikkelaar CD Projekt Red hard gewerkt totdat de prestaties goed genoeg waren en het spel een heel goede ervaring levert met indrukwekkende graphics, vooral op de PC. 

De eerste uitbreiding voor Cyberpunk 2077 werd een tijdje geleden aangekondigd, maar er is nog maar weinig over onthuld. We weten dat Cyberpunk 2077: Phantom Liberty een nieuwe verhaallijn zal bevatten waarbij V naast een nieuw personage betrokken is. De uitbreiding zal Idris Elba introduceren als Solomon Reed, een speciale agent die werkt voor een overheidsdienst. Het nieuwe verhaal speelt zich af in een onontgonnen gebied van Night City. Hoewel sommige details in Cyberpunk 2077 erop wijzen dat het de Pacifica Combat Zone zou kunnen zijn, een gebied dat om onbekende redenen geïsoleerd is van de rest van het district. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty wordt naar verluidt een "spionagethriller" waarin gloednieuwe personages en terugkerende, zoals Johnny Silverhand, een rol zullen spelen. 

 

 

Een langverwachte uitbreiding

CD Projekt Red heeft de uitbreiding al geplaagd, maar alle fans van Cyberpunk 2077 hebben recht op een meer gedetailleerde onthulling die volgende maand zal plaatsvinden volgens een officiële aankondiging via Twitter.

 

 

De aankondiging impliceert dat de fans de uitbreiding vóór de release zullen kunnen proberen, wat geweldig is, maar we weten niet welke vorm deze mogelijkheid zal aannemen. In elk geval, als je het spel nog moet ontdekken, kan het een goede manier zijn om het te proberen voordat je onze prijsvergelijker gebruikt om je Cyberpunk 2077 code voor de beste prijs te krijgen. Als de uitbreiding je overtuigt of je bent een van de vele fans van het spel, dan kun je Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ook goedkoop kopen met onze hulp. Ter herinnering, de uitbreiding zal alleen beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X/S en PC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief