Eneba COM
 
 

Phantom Liberty zal Cyberpunk 2077 veranderen, zelfs als je de uitbreiding niet koopt

Phantom Liberty zal Cyberpunk 2077 veranderen, zelfs als je de uitbreiding niet koopt

Het heeft CD Projeck Red meer dan een jaar gekost om Cyberpunk 2077 te krijgen waar het had moeten zijn toen het uitkwam, maar het was zeker de moeite waard. Het futuristische avontuur is een must-have geworden voor alle fans van het RPG-genre met zijn ongelooflijke verhaal en spannende gameplaymechanieken. Maar als je denkt dat de Poolse studio klaar is met het spel, heb je het helemaal mis. Met de aankomende release van de uitbreiding Phantom Liberty wordt de game uitgebreid met een nieuwe verhaallijn, een spionagethriller waarin V betrokken raakt bij een duister complot tegen de overheid.

Tijdens het Gamescom 2023 Opening Night Live evenement van gisteren is nieuwe informatie over de uitbreiding naar buiten gebracht die heel relevant is, vooral voor degenen die nog niet hebben besloten of ze de uitbreiding zullen kopen of niet. Er werd een nieuwe trailer getoond waarin alle nieuwigheden uit Cyberpunk 2077: Phantom Liberty werd getoond tijdens het evenement.

Nieuwigheden voor iedereen

De uitbreiding Cyberpunk 2077 bevat nieuwe functies zoals nieuwe wapens, opnieuw ontworpen cyberware, een nieuwe verhaallijn en meer, maar het beste is dat je van veel van deze dingen kunt genieten, zelfs als je de uitbreiding niet bezit. De gevechten met voertuigen, de nieuwe vaardigheidsbomen en het vernieuwde politiesysteem zullen beschikbaar zijn voor alle Cyberpunk 2077-spelers zodra de enorme gratis update 2.0 is uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

 

 

De release van de uitbreiding staat gepland voor 25 september en je kunt de beste deals voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty codes met onze prijsvergelijker. Als je Cyberpunk 2077 nog moet ontdekken, mis je een van de beste role-playing adventures die de afgelopen tijd zijn uitgebracht en we raden je ten zeerste aan om zo snel mogelijk een exemplaar te bemachtigen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief