Eneba COM
 
 

Phantom Liberty is niet voor niets de enige uitbreiding van Cyberpunk 2077

Phantom Liberty is niet voor niets de enige uitbreiding van Cyberpunk 2077

Duizenden spelers keren volgende maand weer terug naar Night City om zich opnieuw onder te dompelen in de futuristische wereld van Cyberpunk 2077. De aankomende release van de eerste en enige uitbreiding van het spel maakt alle fans van het spel enthousiast, omdat het een overvloed aan nieuwe functies zal toevoegen die het spel compleet zullen veranderen. Van voertuiggevechten tot nieuwe talentbomen en een geheel nieuwe zijverhaallijn voor de campagne, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty belooft je spelervaring in de RPG van CD Projekt Red te verbeteren, zelfs voor degenen die de uitbreiding niet kopen. Het enorme aantal veranderingen dat met de release van Phantom Liberty in het spel komt, heeft de ontwikkelaar zelfs doen suggereren dat spelers voor een compleet nieuwe playthrough moeten gaan.

 

 

Slechts één

CD Projekt Red heeft al verklaard dat Cyberpunk 2077 geen uitbreidingen meer krijgt. Daarom kun je elke kans op een multiplayer in het spel wel vergeten. Maar wat is de reden achter deze beslissing? De studio heeft eindelijk wat licht op deze zaak geworpen in een recente vraag-en-antwoordsessie, waarin is bevestigd dat er geen andere uitbreiding komt, hoe succesvol Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is. Uiteindelijk komt het allemaal neer op de grafische engine.

“The decision has actually been made. As we have announced a long time ago, we’re not going to make a second or third expansion. This is the only expansion of the game, and it has nothing to do with the numbers and how satisfied or not we are with sales or anything of the kind."

“It’s a technological decision to be honest. This is the last time we’re working on the Red Engine for the time being at least, and in the foreseeable future as you know we are working on the Unreal Engine from Epic. This was one of the key reasons why we decided this was the only one.”

Cyberpunk 2077 heeft een van de slechtste lanceringen ooit in de geschiedenis van videogames achter zich weten te laten en is nu een van de beste RPG's in het genre. De release van de Phantom Liberty uitbreiding belooft er een nog betere ervaring van te maken. Als je het niet wilt missen, moet je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Cyberpunk 2077: Phantom Liberty code voor pc, PlayStation 5 of Xbox Series in aanloop naar de release van de uitbreiding op 26 september.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief