Instant Gaming EU
 
 

CD Projekt Red onthult meer details over Cyberpunk 2077: Fantoom Vrijheid

CD Projekt Red onthult meer details over Cyberpunk 2077: Fantoom Vrijheid

De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 hebben al duidelijk gemaakt dat de aankomende uitbreiding een spannend zijverhaal aan de game zal toevoegen. Met Idris Elba in de rol van de nieuwe Amerikaanse agent Solomon Reed neemt Phantom Liberty V mee naar een onontdekt deel van Night City, Dog Town, in een spionagethriller die veel meer brengt dan een nieuwe verhaallijn.

Meer dan het op het eerste gezicht lijkt

Het blijkt dat Phantom Liberty een aantal gameplay-systemen op de schop zal nemen, waardoor het spel behoorlijk ingrijpend verandert. In een interview met VGC onthulde creative director Pawel Sasko dat vrijwel geen enkel systeem in Cyberpunk 2077 ongemoeid wordt gelaten door de uitbreiding. De lijst met veranderingen en toevoegingen is behoorlijk lang. Perk trees en skill trees zijn volledig herwerkt en er is een nieuwe Relic tree waarvan de punten alleen vrijgespeeld kunnen worden door Dog Town te verkennen. Dat alleen al betekent dat je waarschijnlijk een nieuw spel zult willen starten voor de uitbreiding, hoewel dat niet nodig is.

 

 

Er zijn ook voertuiggevechten toegevoegd, wat nieuwe mogelijkheden biedt in de straten van Night City. Maar als je denkt dat je overal in de stad verwoestingen kunt aanrichten zonder dat de politie een al te grote uitdaging vormt, dan kom je voor een verrassing te staan. De politie reageert op meerdere niveaus en je krijgt te maken met meer dan de standaard agenten en drones.

Over het geheel genomen heeft Cyberpunk 2077: Phantom Liberty het basisspel volledig op de schop en zal veel spelers terugbrengen naar de straten van Night City voor meer avonturen. Als jij daar ook bij wilt horen, gebruik dan onze prijsvergelijker om de Phantom Liberty CD-sleutel voor de beste prijs te krijgen. Het zal een van de beste meeslepende avonturen van de afgelopen tijd nog beter maken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief