Kinguin october campaign COM + BG
 
 

De gameplay van Marvel's Midnight Suns is heel anders dan we verwachtten

De gameplay van Marvel's Midnight Suns is heel anders dan we verwachtten
NEWS2 sep. 2021 15:00

We zijn de laatste tijd getuige geweest van een heleboel aankondigingen en onthullingen. De Gamescom 2021 heeft gediend om de boel in beweging te zetten na een wat trage zomer, en we staan nu te popelen om meer informatie te krijgen over tal van spellen. Rond Marvel's Minding Suns zijn sinds de aankondiging veel verwachtingen gewekt, meer bepaald wat de gameplay betreft. Ontwikkelaar Firaxis Games is bekend om zijn werk in de XCOM serie, waarin turn-based gevechten voorkomen. Een uitstekend voorbeeld daarvan is XCOM 2, dat een complete tactische ervaring biedt die squad management combineert met strategische gameplay. Veel spelers vroegen zich af wat voor aanpak de ontwikkelaar zou kiezen voor Marvel's universum, en we hebben eindelijk het antwoord. Een nieuwe Marvel's Midnight Suns video toont de gameplay mechanieken, en die zijn nogal onverwacht.

Hoewel we wisten dat Marvel's Midnight Suns tactische turn-based gevechten zou bevatten, had niemand verwacht dat het op kaarten gebaseerd zou zijn. Het spel zal bij de lancering 12 verschillende helden bevatten, elk met een set unieke vaardigheden die door kaarten worden voorgesteld. Je zult drie helden kunnen opstellen, en die krijgen aan het begin van hun avontuur een aantal van die vaardigheden/kaarten. Naarmate je verder komt in het spel, kun je meer vaardigheden krijgen en de vaardigheden die je al hebt evolueren om ze krachtiger te maken. Dit alles impliceert natuurlijk een enorm aantal mogelijke combinaties en tactische keuzes, een grote mate van herspeelbaarheid, en de noodzaak om je spel aan elke situatie aan te passen, afhankelijk van de beschikbare middelen. 

Maar er is meer dan gevechten in Marvel's Midnight Suns, en je zult tussen de gevechten door ook de Abbey kunnen bezoeken. Deze plaats zal dienen als een hub waar je je kunt bezighouden met een reeks ervaringen die de band met je helden zullen verdiepen.

 

 

Firaxis heeft ons zeker verrast met Marvel's Midnight Suns. De gameplay belooft heel spannend en gevarieerd te worden, en dat is iets waar Marvel's fans van zullen smullen als het spel volgend jaar maart uitkomt op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en PC.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief