Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Tactische RPG Marvel's Midnight Suns Aangekondigd

Tactische RPG Marvel's Midnight Suns Aangekondigd
NEWS26 aug. 2021 18:00

Bereid je voor op een stap naar de duistere kant van het Marvel Universum met Marvel's Midnight Suns, een tactische RPG die zijn première beleefde in Gamescom 2021's Opening Night Live. Het spel, aangekondigd door 2k Games en Firaxis, bevat een groot aantal iconische Marvel superhelden en een nieuw, speciaal voor het spel gemaakt personage.

 

 

In tegenstelling tot eerdere Marvel spellen Ultimate Marvel vs. Capcom en Marvel's Avengers, wordt van Midnight Suns gezegd dat het een turn-based tactische RPG is, misschien in dezelfde trant als XCOM en XCOM 2. Wat anders is, is de introductie van een nieuw personage, de Jager, die de volledig aanpasbare avatar van de speler zal zijn. Spelers zullen kunnen kiezen uit 40 verschillende superkrachten, variërend van lichte tot duistere kant.

Tegenover de Jager staat zijn eigen moeder-Lilith, de Moeder der Demonen en de belangrijkste antagonist van het spel. Zij beveelt haar kinderen, de Lilin, om de Aarde te veroveren en haar meester, de duistere god Chthon, te bevrijden.  

Enkele van de machtigste personages uit het Marvel universum zullen zich bij de Jagers voegen in hun oorlog tegen de demonische onderwereld. Magisch gezinde superhelden als Dr. Strange en Nico Minoru van The Runaways zullen aanwezig zijn, evenals Ghostrider (Robbie Reyes) en de half-vampier Blade. Van de Avengers zullen Captain America, Iron Man, en Captain Marvel meedoen aan de strijd. De X-Men zijn ook vertegenwoordigd door Magik en fan-favoriet Wolverine. 

 

 

Marvel's Midnight Suns is gepland voor een release in maart 2022. 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief