Eneba COM
 
 

Elden Ring is het doelwit van nieuwe geruchten

Elden Ring is het doelwit van nieuwe geruchten

Het is binnenkort twee jaar geleden dat Elden Ring voor de allereerste keer werd onthuld, ter gelegenheid van de E3 2019. De officiële aankondiging van het spel werd voorafgegaan door geruchten, en men ontdekte dat George RR Martin al eerder aan een spel werkte in samenwerking met een Japanse studio. Hijzelf bevestigde dat dit gerucht werkelijkheid was in een bericht dat hij op zijn blog publiceerde ter gelegenheid van de uitzending van de laatste aflevering van Game of Thrones. Daardoor werd Elden Ring vrijwel meteen een van de meest geanticipeerde spellen.

Hoewel de ontwikkeling van Elden Ring, onder leiding van Hidetaka Miyazaki, de maker van de Souls serie, al in 2017 begon, hebben we eigenlijk nog niets anders over het spel gehoord dan de eerste aankondiging in 2019. En als een spel zoveel verwachtingen schept is het normaal dat er nogal wat geruchten van allerlei aard verschijnen. Een paar dagen geleden kwam er net een nieuwe de geruchtenmolen binnen.

 

 

Dit Elden Ring gerucht kwam niet op eigen houtje tot stand, want het is direct verbonden met een ander, dat zegt dat er een Xbox evenement gepland is voor deze maand, specifiek voor 23 maart, en dat zegt dat we bij die gelegenheid meer over het spel te weten zouden moeten komen. Maar Microsoft is er snel bij geweest om het deel over Elden Ring te ontkennen, en het was Aaron Greenberg die in een Tweet vrij duidelijk was over deze kwestie.

 

 

Het enige probleem is dat een paar uur eerder Jason Schreier, die bekend staat om de betrouwbaarheid van zijn informatie, bevestigde dat de geruchten waar waren en dat hij "harde bewijzen" had dat het spel in de betrekkelijk nabije toekomst te zien zou zijn, maar verzuimde te specificeren of dat over "een paar weken of een paar maanden" zou zijn.

Maar daarmee is de kous nog niet af. Een Elden Ring gameplay video is op het internet gelekt, en het is het bekende bewijsstuk waar Schreier het over had. De informatie werd bevestigd door VGC die beweert toegang te hebben gehad tot deze beroemde video. Het ziet er echt genoeg uit, maar niemand weet nog of het echt is.

Het lijkt erop dat de zaken plotseling in een stroomversnelling komen als het om Elden Ring gaat, maar er is nog geen enkele officiële verklaring over deze zaak.

38.00€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief