Eneba COM
 
 

Hardcore Elden Ring fan tekent nieuwe Shadow of the Erdtree DLC map uit een 4 minuten durende trailer

Hardcore Elden Ring fan tekent nieuwe Shadow of the Erdtree DLC map uit een 4 minuten durende trailer

Op 21 februari gaf BANDAI NAMCO een trailer vrij en kondigde de releasedatum aan voor hun nieuwste uitbreiding van Elden Ring, tot grote opwinding van de 'Soul'-fans die er al twee jaar reikhalzend naar uitkijken.

De livestream voor de DLC-aankondiging op YouTube, getiteld "ELDEN RING: Shadow of the Erdtree | Official Gameplay Reveal Trailer" trok een recordaantal kijkers. De trailer introduceerde een uitbreiding van het gameplay-systeem, inclusief nieuwe wapens, spreuken en uitrusting. In slechts korte tijd veroorzaakte het een sensatie en een enorme golf van anticipatie van de gamegemeenschap, met de belofte van epische gevechten, ontelbare reusachtige eindbazen en natuurlijk een heel nieuw mysterieus land voor spelers om "ontelbare keren" te verkennen. En slechts een dag later gaf een hardcore fan op het /Eldenring Reddit forum een complete schets vrij van de wereld in de Shadow of The Erdtree DLC.

Het meest verrassende is dat deze persoon dit alleen heeft bereikt op basis van kleine details in de slechts enkele minuten durende video die op het YouTube-kanaal van de uitgever is geplaatst.


Elden Ring DLC kaart

 "Elden Ring DLC map speculation with attached reference images done solely by me, I just had to do it." ZyoidaX - Auteur van de Reddit-post.

Aan de zeer gedetailleerde afbeeldingen in de post die ZyoidaX deelde, kun je zien hoeveel moeite hij heeft gedaan. Er werd gezegd dat hij elk stilstaand beeld met herkenningspunten in de trailer vastlegde, ze markeerde en benoemde, en vervolgens de kaart analyseerde en schetste op basis van de verzamelde details.

Reddit-gebruikers en trouwe fans van het spel spraken hun bewondering uit voor het talent van ZyoidaX, prezen hem voor zijn toewijding en aandacht voor details en bedankten hem voor zijn inzet voor de groeiende Elden Ring-gemeenschap. Sommigen beweerden zelfs dat zijn tekening erg leek op de echte kaart in de aankomende DLC. Hoewel deze informatie niet is geverifieerd, verklaarde Miyazaki zelf - de creative director, ontwerper, schrijver en president van FromSoftware - in een interview met Eurogamer op 21 februari 2024 dat het gebied in de recente uitbreiding Shadow of The Erdtree gelijk of groter zal zijn dan de regio Limgrave in het basisspel.

De Shadow of The Erdtree DLC voor Elden Ring lanceert officieel op 21 juni van dit jaar op de online platforms PS5|PS4, Xbox Series X|S, Xbox ONE en PC. Het omvat twee edities: Shadow of Erdtree Edition (basisspel met DLC) en Deluxe Edition (inclusief exclusieve soundtrack en artbook). Spelers die de basisgame al bezitten, kunnen ook kiezen voor de Premium Bundle editie, die de DLC en de exclusieve soundtrack en het artbook bevat.

Voor de beste deal kun je onze prijsvergelijkingstool op dLcompare gebruiken om Elden Ring en de langverwachte Shadow of The Erdtree DLC met korting te kopen.

38.00€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief