You are here
We also support
 
 
 
 

Final Fantasy XVI producent deelt geweldige details over het spel

Final Fantasy XVI producent deelt geweldige details over het spel
NEWS 22 jun. 2022 16:00

Naoki Yoshida gaf onlangs een reeks interviews aan zowel de officiële Square Enix website als andere verkooppunten waarin hij meer informatie deelde over het aankomende Final Fantasy XVI. Hij beantwoordde vragen over onder andere het gevechtssysteem, het verhaal, de wereldinstellingen, of het een open wereld wordt en de leden van de party. Zoals Jack the Ripper zou zeggen, laten we per onderdeel gaan.

Een van de dingen die fans het meest zorgen baarden was: komen er wel of geen party members? Clive is al sinds het begin een belangrijk onderdeel van de franchise en het was dan ook een beetje vreemd om Clive in zijn eentje te zien optreden in de nieuwste trailer. Volgens Yoshida: ja, we zullen party members hebben voor het grootste deel van Clive's reis. Toegegeven, het zullen AI-gestuurde partyleden zijn, maar toch, beter dan niets. De ultieme Final Fantasy-ervaring bestaat uit het uithouden met elkaar en het delen van momenten met je metgezellen.

 

 

De reden voor AI-gestuurde leden is dat de game actiegedreven is, en dat je in het heetst van de strijd moet schuiven tussen de partyleden zou die hectiek verminderen. Daarom hebben ze besloten om de gameplay te richten op Clive. Ook is bevestigd dat Clive gebruik zal maken van de krachten van Eikon. Yoshida zegt dat de hoofdrolspeler niet alleen Eikons zal kunnen hanteren en een vaardigheidsboom zal kunnen voeden om nieuwe vaardigheden vrij te spelen, maar dat hij ook in deze kolossale wezens zal veranderen en zal deelnemen aan massale, epische sommatiegevechten. Deze zullen op hun beurt weer van elkaar verschillen: soms is het gewoon een knokpartij, soms "doet het denken aan een 3D shooter".

Zal Final Fantasy ooit nog turn-based zijn?

Hij weet dat oude fans misschien liever iets meer nostalgisch of command-based hebben, zoals de oude Final Fantasy's. Indertijd zei Yoshida:

 

"We get a lot of different suggestions from fans about what they want to see in future games, and unfortunately it isn't possible for us to satisfy every one of them."

"With FINAL FANTASY XVI, we wanted to appeal to as wide a range of gamers as possible by setting the story in a classic fantasy world that's reminiscent of the early FINAL FANTASY games, but combining that with fast-paced, real-time action."

 

Wat exploratie betreft, bevestigde Yoshida dat Final Fantasy XVI geen open wereld zal zijn zoals zijn voorganger, maar ingekapselde uitgestrekte gebieden zal bevatten. Ik stel me voor dat het zoiets wordt als The Witcher 3 en Pokémon Arceus. Verder zal het spel een complete ervaring zijn, en zijn er geen plannen voor tertiaire producten.

Final Fantasy XVI wordt een M-rated verhaallijn en wil een meer rauwe en volwassen sfeer van de franchise laten zien. Het zal drie periodes in Clive's leven volgen, zijn tienerjaren, twintigerjaren en dertigerjaren. Als je ding is verhaal en wereld, Yoshida zei dat hij zal onthullen meer informatie over dat in een derde trailer deze herfst. Houd ondertussen je ogen open voor de beste aanbiedingen voor Final Fantasy XVI, die in de zomer 2023 uitkomt.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief