BG PPC IG EN
 
 

Final Fantasy XVI krijgt mogelijk een uitbreiding

Final Fantasy XVI krijgt mogelijk een uitbreiding

Na het enorme succes van het nieuwste deel in de iconische RPG-serie, waarvan meer dan drie miljoen exemplaren zijn verkocht in amper een week na de release, is Square Enix van gedachten veranderd over een uitbreiding van Final Fantasy XVI. De serie is altijd een solide gok geweest voor het Japanse bedrijf, dat de goudmijn in de toekomst zal blijven exploiteren. Het kondigde onlangs aan dat we meer remasters van klassieke titels in de serie zullen zien, zoals Final Fantasy Pixel Remaster, die met vreugde werd ontvangen door de fans.

 

 

Een verandering van pad

Final Fantasy XVI zal een vergelijkbaar pad volgen, ook al was het oorspronkelijke idee van de ontwikkelaar om een standalone spel uit te brengen waarvan je kon genieten zonder uitbreidingen nodig te hebben. Producent Naoki Yoshida heeft het succes van de game en de vraag van de community naar meer content erkend in een recent interview met GamerBraves, waarin hij ook verklaarde dat ze opties onderzoeken om de game uit te breiden, ook al ontkenden ze die mogelijkheid aanvankelijk.

“As you know, going into Final Fantasy 16, the one thing we wanted was to create a full complete story, something that you can enjoy beginning to end 100% without any DLC, and I think we were able to do that. But now we understand we’re getting feedback from players that have played the game and a lot of players want to see more, and we know that and understand that. For us, we’re taking that and then thinking about our options moving forward so hopefully in the near future we can have something that we can give to you all.”

We weten nog niet of Square Enix zal kiezen voor een kleine DLC of een grote uitbreiding om het spel uit te breiden, en het is ook onduidelijk of ze nieuwe functies zullen toevoegen aan Final Fantasy XVI, een spel dat al een solide en intense ervaring levert die miljoenen fans heeft weten te boeien ondanks de opmerkelijke verschillen met zijn voorgangers. Maar het lijkt vanzelfsprekend dat de ontwikkelaar het verhaal van de game zal uitbreiden, wat voor de meeste fans meer dan genoeg zou moeten zijn.

Hoe dan ook, als Square Enix besluit om extra content voor het spel uit te brengen, vind je die altijd voor de beste prijs met onze prijsvergelijker naast de beste deals om een Final Fantasy XVI PS5-sleutel te bemachtigen.

  • Officiële website : FF16
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juni 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief