We zullen meer Final Fantasy remasters zien

We zullen meer Final Fantasy remasters zien

Square Enix heeft een goudmijn gevonden in de Final Fantasy-serie. Het enorme succes van elk van de releases is genoeg om de serie, waarvan het laatste hoofddeel vorige maand uitkwam, een lang leven te geven. Final Fantasy XVI heeft de fans geboeid met zijn nieuwe gameplaymechanieken en spannende verhaal, maar er is nog veel meer in de serie. De recente release van Final Fantasy Pixel Remaster werd met vreugde ontvangen door de fans, die er snel een grote hit van maakten, en Final Fantasy VII Remake kan ook bogen op een groot aantal verkopen.

 


Remasters zijn de toekomst

Deze gebeurtenissen hebben geleid tot de officiële bevestiging van iets dat veel spelers hadden verwacht: Square Enix overweegt remastering van andere Final Fantasy-games. Tijdens de 43e jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van het bedrijf werd het bestuur gevraagd naar deze kwestie en het antwoord was vrij direct:

"We onthouden ons van het delen van informatie over nieuwe titels, maar we overwegen verschillende ideeën binnen het bedrijf en hopen dat jullie uitkijken naar komende aankondigingen."

Het gerucht gaat dat de komende Final Fantasy games die geremasterd gaan worden Final Fantasy Tactics en Final Fantasy IX zouden kunnen zijn, maar we zullen moeten wachten op een officiële bevestiging om daar helemaal zeker van te zijn.

In ieder geval heb je geen tekort aan Final Fantasy-games om jezelf mee te vermaken als je fan bent van de serie. Naast de eerder genoemde Final Fantasy XVI, Final Fantasy Pixel Remaster en Final Fantasy VII Remake biedt de altijd aanwezige Final Fantasy XIV je de MMORPG-ervaring met meer spelers wereldwijd. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je favoriete Final Fantasy-games en hun uitbreidingen voor de beste prijs te krijgen, waaronder Final Fantasy XIV: Endwalker.

  • Officiële website : FF16
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juni 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief