Instant Gaming EU
 
 

Ga mee met Pinokkio in de Lies of P-demo

Ga mee met Pinokkio in de Lies of P-demo

Het Summer Game Fest is gisteren van start gegaan met een overvloed aan aankondigingen en trailers die laten zien wat ons de komende maanden te wachten staat. Een van de meest verwachte releases is Lies of P, de nieuwste creatie van Neowiz Games, die velen van ons verraste toen het werd aangekondigd. Het spel biedt een nieuwe kijk op een klassiek verhaal, het verhaal van Pinokkio, en verandert het in een spannend avontuur dat de donkere aspecten van het oorspronkelijke verhaal benadrukt.

Pinokkio in een Dark Souls stijl

In Lies of P kruip je in de huid van Pinokkio, een jongetje dat wakker wordt in de straten van de geteisterde stad Krat. Pinokkio gaat op zoek naar de oorsprong van een mysterieuze stem die hem door deze akelige wereld leidt en moet alles doen om te overleven, waaronder vechten tegen allerlei gemene vijanden.

Met zijn aangrijpende en grimmige verhaal is Lies of P een herbewerking van het originele verhaal in een duister Belle Epoque-scenario. Het spel bevat Dark Souls-achtige gevechten en Pinokkio kan een overvloed aan wapencombinaties gebruiken dankzij het gebruik van zijn unieke mechanische mogelijkheden.

Ontwikkelaar Neowiz onthulde gisteren de releasedatum van Lies of P samen met een nieuwe video. Het spel lanceert op 19 september 2023 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, en je kunt je Lies of P CD-sleutel nu al pre-orderen met onze prijsvergelijker.

 

 

Als je Lies of P al voor de release wilt proberen, is er een demo van het spel beschikbaar op consoles en pc via Steam. Je kunt deze downloaden en de eerste twee hoofdstukken van het spel spelen tot 26 juni. De voortgang die je in de demo maakt, wordt niet meegenomen naar de volledige versie.

28.56€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief