BG PPC IG EN
 
 

Lies of P laat Pinokkio's mechanische arm in actie zien

Lies of P laat Pinokkio's mechanische arm in actie zien

Een paar dagen geleden konden we Pinokkio zijn vijanden met een aantal wapens te lijf zien gaan in een Lies of P-video, nu is het onze beurt om zijn mechanische arm te ontdekken. Pinokkio gebruikt een apparaat dat zowel als zijn linkerarm dient als multifunctioneel gereedschap in het spel. Door de verschillende configuraties van zijn Legion Arm te combineren met een breed arsenaal aan handgemaakte en unieke wapens, heeft de hoofdpersoon van Lies of P nog meer opties tot zijn beschikking om zich te verdedigen tegen de vele bedreigingen die het spel met zich meebrengt. Elke combinatie heeft een andere speelstijl, waardoor hij verschillende aanvallen kan uitvoeren.

Kies het juiste gereedschap voor elk gevecht

Van zware en vernietigende slagen tot snelle en dodelijke steken, je hebt meerdere manieren om je vijanden aan te vallen, maar de Legion Arm opent ook andere tactische keuzes in gevechten. Met de Deus Ex Machina-versie van de Legion Arm kun je geladen stekels op de grond planten die na een tijdje exploderen en vijanden in de buurt beschadigen. De Aegis is een krachtig intrekbaar schild dat zelfs de krachtigste klappen kan blokkeren. De Falcon Eye schiet dodelijke projectielen af die je vijanden doorboren en een paar seconden later exploderen. De Puppet String is een korte grijphaak die je kunt gebruiken om dichter bij je vijanden te komen of ze naar je toe te trekken. De Fulminis kan elektrische kracht opladen en een krachtige ontploffing ontketenen om je vijanden te shockeren. De Flamberge is een krachtige vlammenwerper die je vijanden in de as kan leggen. De Pandemonium ten slotte is een vreemd uitziende machine die een soort vloeistof afschiet met verwoestende effecten.

 

 

Zoals je kunt zien, zijn deze allemaal behoorlijk effectief om je vijanden op afstand te houden in Lies of P, vooral in combinatie met een paar goedgeplaatste treffers van je hoofdwapen. Het is aan jou welke je op welk moment in het spel gebruikt. Alleen als je het gebruik ervan onder de knie hebt, kun je overleven in Lies of P.

De release van het spel staat voor de deur en de hype voor dit nieuwe Souls-achtige avontuur is behoorlijk groot. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om een Lies of P Xbox sleutel te bemachtigen als je het niet wilt missen.

33.30€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief