Lies of P overtreft 1 miljoen verkochte exemplaren

Lies of P overtreft 1 miljoen verkochte exemplaren

Bloodborne werd een van de grootste hits van de afgelopen jaren en er zijn veel games gemaakt in de schaduw ervan, maar de fans zijn voortdurend op zoek naar een titel die een vergelijkbare ervaring biedt. De creatie van FromSoftware heeft misschien eindelijk een spel dat het waard is om zijn opvolger te worden genoemd in Lies of P. Ontwikkelaar Neowiz Games heeft een klassiek verhaal omgetoverd tot een spannend avontuur dat alle verwachtingen heeft overtroffen. Het frêle poppenjongetje dat bekend staat als Pinokkio is nu een capabele vechter die in zijn eentje kan overleven in een duistere wereld terwijl hij een spannende verhaallijn doorloopt in Lies of P.

Een modern Bloodborne

De ultieme test die bepaalt of een spel waardig genoeg is, is de ontvangst die het krijgt van de spelers, en Lies of P heeft die zonder problemen doorstaan. Ondanks de voor de hand liggende en verwachte vergelijkingen met eerdere titels in het genre, heeft het spel genoeg persoonlijkheid om een plekje voor zichzelf op te eisen in de harten van de fans. De recensies zijn zeer positief en de verkoopcijfers komen overeen met de toenemende populariteit van het spel, ondanks de recente release van andere titels, zoals Lords of the Fallen. Neowiz Games heeft de goede resultaten van Lies of P bevestigd door te onthullen dat er al meer dan 1 miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht, wat een hele prestatie is in minder dan een maand sinds de release.

 


Het wordt erg interessant om te zien wat de toekomst brengt voor Lies of P. We weten al dat het spel in de toekomst waarschijnlijk een uitbreiding krijgt, maar daar zijn tot nu toe nog geen details over onthuld. In ieder geval heeft Neowiz Games binnenkort nieuws voor de fans, zoals de spelleider van Lies of P in een recent interview bevestigde.

"The reception has been incredible so far, and we are beyond thankful that over one million players have already embarked on their journey through Krat. Likewise, we are excited for what the future holds for Lies of P, and can't wait to share more when the time is right."

Ondertussen raden we je ten zeerste aan om je te verdiepen in deze duistere versie van de klassieke fabel met Pinokkio in de hoofdrol, als je dat nog niet hebt gedaan. De beste deals voor Lies of P CD keys vind je met onze prijsvergelijker.

24.53€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief