De Lies of P-demo is voor onbepaalde tijd beschikbaar

De Lies of P-demo is voor onbepaalde tijd beschikbaar

De aankondiging van de Lies of P demo werd met vreugde ontvangen door het enorme aantal spelers dat interesse toonde in het spel toen het werd onthuld. Pinokkio's nieuwe avontuur is een van de meest verwachte spellen van het jaar geworden en de mogelijkheid om het gratis te proberen met de demo was een geweldige kans. Wat niemand had verwacht is dat Neowiz Games de beschikbaarheid van de demo voor onbepaalde tijd zou verlengen vanwege de grote vraag.

Een enorme hit op Steam

De recente viering van het Steam Next Fest, waarbij spelers honderden demo's kunnen proberen op het platform van Valve, eindigde met Lies of P bij de 100 meest gespeelde spellen. Het kwam ook naar voren als het meest gewilde spel, wat aangeeft hoe groot de hype is die het heeft gegenereerd op het platform en dat het degenen die het hebben geprobeerd heeft overtuigd.

Daarom heeft Neowiz Games besloten om de demo permanent beschikbaar te maken op Steam, maar ook voor PlayStation en Xbox consoles. Je kunt de Lies of P-demo nu gratis downloaden op deze platforms en genieten van de eerste twee hoofdstukken van het verhaal. Je kunt je voortgang niet opslaan en doorgaan met je avontuur wanneer het spel uitkomt, maar de demo is zeker het proberen waard, zelfs als je het spel later niet koopt.

 

 

Als je de demo uitprobeert en besluit dat Lies of P is wat je zoekt, bekijk dan de systeemeisen die nodig zijn om het spel op de PC te spelen. We raden je ook aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste aanbiedingen voor Lies of P-codes voor alle platforms te vinden in de aanloop naar de release op 19 september.

24.53€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief