Instant Gaming EU
 
 

Lies of P breidt uit met meer content en een vervolg

Lies of P breidt uit met meer content en een vervolg

Na veel speculatie over een mogelijke DLc voor Lies of P, heeft ontwikkelaar NEOWIZ alle fans verrast met de aankondiging van een uitbreiding en nog veel meer. Game director Ji Won Choi heeft de toekomst van het ziel-achtige avontuur met Pinokkio in de hoofdrol besproken in een video waarin hij ingaat op alle nieuwigheden die naar de franchise komen.

Hoge ambities voor de toekomst

De video onthult drie belangrijke nieuwigheden die Lies of P nog meer tot een spannend avontuur zullen maken. Ten eerste krijgt het spel een belangrijke patch die ergens deze maand wordt uitgebracht. Deze bevat veranderingen aan het wapensysteem om een evenwichtigere ervaring te bieden, evenals nieuwigheden op het gebied van crafting om spelers meer keuzes te bieden. Ook worden de eerste stappen van het spel makkelijker gemaakt, zodat de leercurve minder steil is, en krijgen spelers toegang tot een reeks nieuwe cosmetische voorwerpen.

Bovendien hebben we eindelijk de bevestiging van een DLC voor Lies of P, die al in de maak lijkt te zijn. Er zijn nog geen details onthuld over de inhoud, maar de fans zijn al enthousiast en willen meer weten. Naast de aankondiging van de DLC heeft de regisseur van Lies of P onthuld dat de studio van plan is om in de toekomst een volledig vervolg op de roem uit te brengen, hoewel we nog een paar jaar moeten wachten voordat we daar nieuws over krijgen.

 

 

Het valt niet te ontkennen dat het succes van Lies of P, dat een van de belangrijke games van 2023 is geworden, de deur heeft geopend naar al die groei. Als NEOWIZ in staat is om hetzelfde kwaliteitsniveau te behouden en het spel in de juiste richting uit te breiden, kan Lies of P veel groter worden dan het nu al is, wat geweldig nieuws is voor de fans van Souls-achtige spellen. Hoe dan ook, als je de duistere kant van Pinokkio's avonturen nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om vandaag nog een Lies of P CD-sleutel voor de beste prijs te krijgen voor het platform van jouw keuze en uit te vinden waarom het zo goed is.

26.10€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief