Instant Gaming EU
 
 

Geras keert terug in Mortal Kombat 1

Geras keert terug in Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar NetherRealms richt zich volledig op de reboot van de Mortal Kombat-serie. Zoals we weten uit eerdere aankondigingen, zal Mortal Kombat 1 veel nieuwigheden bevatten en de franchise compleet veranderen, in ieder geval qua verhaal, door een gloednieuw universum met Liu Kang aan het roer. Met nieuwe verhalen voor alle personages heeft de studio het verleden herschreven om een totaal andere achtergrond te bieden. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de relatie tussen de klassieke Mortal Kombat-personages en zal voor onverwachte verrassingen zorgen.

 

 

Maar Mortal Kombat 1 biedt veel meer dan nieuwe verhalen en je kunt veel nieuwigheden verwachten op het gebied van gameplay. Luchtcombo's, Kameo Fighters die je tijdens het gevecht kunt oproepen, verbeterde animaties en nieuwe bewegingen zijn maar een paar van de elementen waarvan je zult genieten tijdens gevechten in het spel. Nieuwe gameplaymodi, indrukwekkende graphics en een geweldsniveau dat Mortal Kombat 11 doet verbleken, maken een aanbod compleet dat de fans van de franchise zal plezieren.

Hoewel al deze elementen belangrijk zijn, is een van de meest relevante stukjes informatie over Mortal Kombat 1 die al voor de lancering onthuld kan worden, de naam van de vechters die beschikbaar zullen zijn. Onlangs konden we de samenstelling van het eerste DLC-pakket ontdekken, maar nu heeft NetherRealms een nieuwe vechter voor het rooster van de game onthuld.

De meester van de tijd

Geras, de bewaker van de Zandloper, zal de fans van de franchise bekend voorkomen. Hij zal opnieuw zijn tijdmanipulerende krachten kunnen gebruiken om tegenstanders tot bloedige pulp te slaan. Je kunt hem in actie zien en ook een nieuwe fatality voor Vuurgod Liu Kang ontdekken in de nieuwste Mortal Kombat 1 video.

 

 

Als je niet kunt wachten om je onder te dompelen in de nieuwe wereld van Mortal Kombat 1, de release van de game staat gepland voor 19 september op pc, PlayStation 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om een Mortal Kombat 1 code te pre-orderen al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief